Terug

Cursus Revit Basis

Datum
1 - 8 Dec 2020
Locatie
Nijmegen
Organisator
TEC / CADCollege

Autodesk Revit helpt u als architect, bouwkundig tekenaar of aannemer bij het vastleggen en analyseren van het gebouw van concept tot de details. De software is speciaal ontwikkeld voor het building information modeling (BIM). Met BIM wordt het maken van een 3D model van een gebouw bedoeld. Dit model moet aangevuld zijn met extra bouwinformatie zoals de gegevens voor het bestek. U maakt een 3D model, duidelijke tekeningen en details en u berekent de hoeveelheden.

Bij de cursussen van het CADCollege krijgt u een Nederlandstalig boek. Families die in Nederland gebruikt worden en Nederlandse Templates. Kortom na de cursus kunt u direct aan de slag.

U bent architect, bouwkundige of anderszins werkzaam in de bouw en u wilt uw ontwerpen en plannen duidelijk maken aan de mensen om u heen. Met Revit kunt u alles tot in detail en in 3D tonen. Voor de beginner is er de basiscursus Revit. Cursusduur: 4 dagen.

In deze basiscursus krijgt u een introductie van het Building Information Modeling; BIM, Gebouw-informatiemodel. U leert omgaan met Revit, van de projectdefinitie, de user interface de Revit elementen en -families. Alles om een gebouw uit te werken vanaf de wanden, de muurdoorbrekingen en het tekenen van details. Bovendien de constructiedocumentatie en de presentatie van het gebouw, met gerenderde afbeeldingen en mooie virtuele rondleidingen.

Voor meer informatie bekijk de website