Terug

Cursus Revit Expert

Datum
18 - 26 Nov 2020
Locatie
Nijmegen
Organisator
TEC / CADCollege

Autodesk Revit helpt u als architect, bouwkundig tekenaar of aannemer bij het vastleggen en analyseren van het gebouw van concept tot de details. De software is speciaal ontwikkeld voor het building information modeling (BIM). Met BIM wordt het maken van een 3D model van een gebouw bedoeld. Dit model moet aangevuld zijn met extra bouwinformatie zoals de gegevens voor het bestek. U maakt een 3D model, duidelijke tekeningen en details en u berekent de hoeveelheden.

Bij de cursussen van het CADCollege krijgt u een Nederlandstalig boek. Families die in Nederland gebruikt worden en Nederlandse Templates. Kortom na de cursus kunt u direct aan de slag.

U bouwt in de cursus Revit Expert verder aan uw kennis en vaardigheden van Revit met een breed scala van onderwerpen. Met onder meer het werken met de extra bouwinformatie, het samenwerken in een BIM project en het aanmaken van nieuwe families. Met deze krachtige tools en geavanceerde technieken werkt u efficiƫnter en verkrijgt u betere en meer professionele resultaten.

Voor meer informatie bekijk de website: www.cadcollege.nl