Terug

Cursus Revit Gevorderd

Datum
3 - 10 Dec 2020
Locatie
Nijmegen
Organisator
TEC / CADCollege

Autodesk Revit helpt u als architect, bouwkundig tekenaar of aannemer bij het vastleggen en analyseren van het gebouw van concept tot de details. De software is speciaal ontwikkeld voor het building information modeling (BIM). Met BIM wordt het maken van een 3D model van een gebouw bedoeld. Dit model moet aangevuld zijn met extra bouwinformatie zoals de gegevens voor het bestek. U maakt een 3D model, duidelijke tekeningen en details en u berekent de hoeveelheden.

Bij de cursussen van het CAD College krijgt u een Nederlandstalig boek. Families die in Nederland gebruikt worden en Nederlandse Templates. Kortom na de cursus kunt u direct aan de slag.

U bouwt verder aan uw kennis en vaardigheden van Revit met ondermeer ontwerpvarianten, projectopzet en -planning maken, families aanmaken. Cursusduur: 4 dagen.

In deze cursus leert u onder andere het Importeren en exporten bestanden, het Conceptueel ontwerp, het maken van gecompliceerde onderdelen en van In-Place, component, of geneste families. U leert over component groups en over analyses. U ontwerpt in fases met ontwerpopties, interference-checks en, ruimteoverzichten. 

Voor meer informatie bekijk de website: www.cadcollege.nl