DWI NAJAARSVAKDAGEN

Datum
12 - 21 Sep 2021
Locatie
Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein
Organisator
De Woonindustrie

Op 12-14 en 20-21 september organiseert De Woonindustrie de Najaarsvakdagen 2021.

Laat je verrassen door nieuwe trends, innovaties en producten tijdens de DWI Najaarsvakdagen. Tijdens de Vakdagen presenteren meer dan 150 merken hun nieuwste collecties. Bezoek de beurs veilig en verantwoord en laat je inspireren.

Aanmelden kan via deze link:

AANMELDEN NAJAARSVAKDAGENSamenwerking Vakbeurs Slapen

Met trots melden wij dat de samenwerking met Vakbeurs Slapen is voortgezet. Aankomende september zal een groot en divers aanbod van slaapexposanten zich presenteren, onder andere: Acro Bedding, Aureon, Axelsson, Bedding Concepts, BEKA, Boxspring Design, Confortluxe sofabeds, Dauny, Equilli, Essentials, Haarhuis & Jansen, Harrison Spinks, Hasena, Swiss Bed Concept, Henson Design, Hypnos, Kayori, Kreamat, Magnificent, Meubelfabiek Lievens bedkasten, MyBed, Q-Boxx, Recor Bedding, Rössle & Wanner, Ruf Betten, Simmons by Beautyrest, Sleep on Seaqual, Sleepy, Somnus, Stijlboxsprings, Swissflex, SwissSleep, Technogel, TEKVOR Care, Ultima Bedden, Van Landschoot, Van Os Slaapkamers & Viking. Tijdens de Najaarsvakdagen worden de bezoekers getrakteerd op een speciaal ontbijtje (o.v.v. de dan geldende maatregelen).

De Woonindustrie

De Woonindustrie is als inspiratie- en inkoopcentrum op gebied van wonen en interieur al ruim 28 jaar in beweging. Ook in de afgelopen periode hebben wij onze B2B activiteiten, incl. onze Vakdagen, kunnen voortzetten. Steeds meer partijen gebruiken hun showroom naast expositieruimte ook als kantoor, waardoor er de hele week bedrijvigheid is in het centrum. Door het continue inspelen op de ontwikkeling in markt zien we een toenemende (internationale) belangstelling. Een opvallende trend onder de exposanten is dat agenturen besluiten om zelf een showroom te huren in De Woonindustrie. Hierdoor komt er nog meer verscheidenheid in het aanbod aan merken. Mooie voorbeelden hiervan zijn BXB Agenturen, DesignLines Agencies & Hadex Nederland. Momenteel worden er meer dan 190 merken aangeboden onder één dak, de verwachting is dat er nog meer ondernemers zullen volgen.

Het hele jaar geopend

De Woonindustrie is het hele jaar geopend, ook in zomerperiode. Elke maandag Marketday van 10:00 - 17:00 uur. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 08:30 en 17:00 uur. Vakbezoekers én consumenten zijn dan op afspraak met een exposant welkom.