Renovatievakbeurs Brabanthallen

Datum
17 - 19 May 2022
Locatie
Brabanthallen
Organisator
XYTO Media

RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.

Gelijktijdig met MONUMENT

RENOVATIE vindt gelijktijdig plaats met MONUMENT, de beurs voor professionals in monumentaal vastgoed.

Gratis toegang voor professionals

RENOVATIE en zusterbeurs MONUMENT zijn gratis voor iedereen die zich via deze module tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. De voorregistratie loopt tot en met maandag 16 mei.

Een stevig kennisprogramma

Bij RENOVATIE hoort ook een stevig kennisprogramma. In samenwerking met de koplopers uit de branche worden seminars, debatten en workshops georganiseerd over allerlei ontwikkelingen.

Locatie, data en openingstijden

RENOVATIE 2022 vindt plaats van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei 2022 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen en hier voor parkeerinformatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom snel, efficiënt en omgevingsvriendelijke renoveren en RENOVATIE 2022? Meldt u zich dan via deze link aan voor de nieuwsbrief of volg RENOVATIE op LinkedIn.