Comhan Holland B.V.

Aluminium voor Bouw, Industrie & Signing

Al 70 jaar levert Comhan Holland aluminium platen, profielen, slimme aluminium systemen en losse onderdelen direct uit voorraad en op maat. Als producerende groothandel hebben wij een grote voorraad aluminium producten voor kleine en grote klanten (zowel nationaal als internationaal) in de sectoren Bouw, Industrie en Signing. Ook kunt u aluminium platen, profielen en systemen direct volledig naar wens laten bewerken. Wij leveren het aluminium op maat, in de juiste afmetingen en afwerking.

Hoge kwaliteit aluminium

Voor klanten in de Bouw, Industrie en Signing is het vaak van belang dat de aluminium platen, profielen en systemen van hoge kwaliteit zijn. Zeker als het om zichtwerk gaat. Als betrouwbare en veelzijdige leverancier voor bedrijven in deze sectoren kennen wij de wensen en eisen, en stellen dan ook hoge eisen aan het materiaal.

Onze klanten zijn onder meer actief in de gevelbouw, apparatenbouw, keukenindustrie, interieurbouw, metaalverwerking en machinebouw. Maar onze klanten zijn ook printbedrijven, lichtreclamebedrijven, standbouwers, ramen- en deurenfabrikanten, en constructiebedrijven.

Aluminium profielen en platen

Naar welk type aluminium profiel u ook op zoek bent, wij kunnen u helpen. Denk aan een hoek- of U-profiel, rechthoekige buis, plat-, rond- of vierkantstaf. Ook ons assortiment aluminium platen is uniek te noemen, met veel verschillende legeringen en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar. Denk aan onbewerkte platen, gevelkwaliteit, in kleur gelakt en blank geanodiseerd. Maar ook aluminium composiet sandwichpanelen (ACP), geperforeerde platen en Stainless Steel Look platen.

Aluminium systemen

Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor de Visuele communicatie branche. Denk aan doek-spansystemen voor buiten of binnen (verlicht/onverlicht) en terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel.

Daarnaast vindt u in ons assortiment diverse aluminium systemen voor de Bouw en Industrie. Denk aan waterslagen, aluminium zonwering onderdelen en buiskoppelingen voor oneindig veel toepassingen.

Klantspecifieke aluminium extrusie profielen

Heeft u een speciaal aluminium profiel of onderdeel nodig voor een specifieke toepassing? Comhan is ook gespecialiseerd in klantspecifieke aluminium extrusie profielen! We denken mee in het gehele proces: van ontwerp tot en met de productie en de verwerking van uw profielen.

Voordelen Comhan:

  • 70 jaar ervaring en technische kennis
  • Eigen ontwerp/engineering afdeling
  • Wereldwijd contact met de juiste fabrieken voor productie
  • Uw profielen op voorraad en just in time geleverd
  • Op aanvraag: uw profielen op maat geleverd
Adres
Amsterdamseweg 27
1422AC Uithoorn