FritsJurgens B.V.

HIDDEN PERFECTION

FritsJurgens gelooft heilig in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie. Dit in de breedste zin van het woord. De systemen van FritsJurgens zijn onzichtbaar aanwezig. De werking ervan is echter ongeëvenaard. In Groningen werken dagelijks vakmensen aan scharniersystemen van de hoogste kwaliteit. Onzichtbaar aanwezig en gemaakt voor het leven.

FritsJurgens heeft wereldwijd een positie verworven. Dit door heersende beperkingen rondom taatsdeuren weg te nemen. Taatsdeuren worden weer toegepast doordat FritsJurgens de techniek geperfectioneerd heeft. Taatsdeuren zijn door FritsJurgens opnieuw op de kaart gezet.

ESTHETISCHE PERFECTIE

Een taatsdeur levert een belangrijke bijdrage aan architectuur en esthetiek. Geen zichtbare kozijnscharnieren, maar een onzichtbare verticale as waardoor de deur zowel naar binnen als naar buiten opent. Het draaipunt bevindt zich aan de boven- en onderkant van de deur. Taatsdeuren zijn onzichtbaar in gesloten positie en zijn ruimtelijk heel bepalend in geopende positie.

TECHNIEK IN DE TAATSDEUR

Tien jaar geleden heeft FritsJurgens een nieuw revolutionair principe ontwikkeld. Tot dan toe werd de techniek in de vloer verwerkt, met alle beperkingen van dien. FritsJurgens heeft de techniek van de vloer naar de deur verplaatst; een zeer innovatieve oplossing die nu veelvuldig bij taatsdeuren wordt toegepast. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Qua afmetingen, gewicht en installatie zijn er geen beperkingen meer, het is mogelijk elke gewenste taatsdeur te ontwerpen.

ABSOLUTE CONTROLE TAATSDEUR

Door de jaren heen heeft FritsJurgens de beweging van de taatsdeur vervolmaakt. De beweging van de taatsdeur is nu optimaal; de taatsdeur opent en sluit zichzelf in één vloeiende beweging

Adres
A. Einsteinlaan 1
9615 TE Kolham
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten