Terug

SG Lighting Benelux

SG Lighting, meer dan alleen verlichting.

Over ons

SG Lighting A/S is een Noors bedrijf opgericht in 1990. Architecten, lichtadviseurs, ontwerpers en elektrotechnische installateurs over de heel wereld geven de voorkeur aan SG Lighting-armaturen. SG Lighting is al aanwezig en populair in 25 landen en opent nu een filiaal met centrale stock voor de Benelux en Frankrijk. Wij streven ernaar om volgens de hoogste kwaliteitsnormen onze armaturen voor binnen en buiten te ontwerpen en te produceren. Door dit hoge kwaliteitsniveau zijn we zeker dat de toestellen bestand zijn tegen de tand des tijds. Wij slagen erin om dit te verwezenlijken aan zeer concurrentiële prijzen.

PRODUCTONTWERP

Voortdurend ontwerpen wij prototypen en testen wij nieuwe producten uit. Dit stelt ons in staat performante toestellen te leveren die de gewenste sfeer creëren. Wij houden steeds in het achterhoofd dat verlichting een grote impact op het milieu heeft en de volledige omgeving beïnvloedt

ELEKTRISCHE COMPONENTEN EN KEURMERKEN

De SG Lighting armaturen zijn geproduceerd volgens de normen EMC, CE en ENEC. In alle SG Lighting toestellen is gebruik gemaakt van hoogwaardig kwalitatief elektrische componenten zoals voorschakelapparatuur van Vossloh-Schwabe en lichtbronnen van Osram of Philips.

Adres
Blokhuisstraat 47
B-2800 Mechelen Noord Zone B
België