Vario Shield

stralingsveilig bouwen

Hier staan wij voor

Bij VarioShield zijn we innovatief, deskundig, snel en duurzaam. En veiligheid vormt de kern van wat we doen. Met onze producten zorgen we dat medisch personeel in bijvoorbeeld ziekenhuizen, dierenklinieken en tandartspraktijken stralingsveilig kan werken. Onze VarioShield panelen zijn bewezen stralingswerend en goedgekeurd op brandwerendheid.

Maar we gaan verder dan dat. Want veiligheid begint al bij de bouw. Grote, loodzware panelen? Niet bij ons, want onze VarioShieldPlus platen zijn kleiner en lichter dan de normale loodgipspanelen. Daardoor zorgen ze voor minder lichamelijke belasting en zijn ze handzamer. Dat maakt ze een stuk veiliger en gezonder om mee te werken.

Innovatief en deskundig

Onze innovatieve aard zie je natuurlijk terug in onze zelf ontwikkelde producten, zoals de VarioShieldPlus panelen van hoge kwaliteit. Die zijn naast bewezen stralingswerend ook nog eens makkelijk te vervoeren en ergonomisch verantwoord. We zijn niet zomaar een verkoper van stralingswerende producten, maar deskundigen op basis van jarenlange ervaring en kennis. Die zetten we graag in als bouwbegeleider door met je mee te denken en samen tot innovatieve oplossingen te komen.

Snel en flexibel

Zo’n goede oplossing voor een stralingsruimte past niet altijd in een standaardmaat. Bovendien wil je snel beginnen met afbouwen. Dat begrijpen we. Daarom zijn we flexibel. Heb je een afwijkende maat nodig? Dan stellen we onze zaagmachines in op jouw wensen. Niet over 3 weken, maar binnen een week. Want in onze platte organisatie zijn de lijnen kort en kunnen we snel handelen. Je bestelde producten leveren we dan ook in een mum van tijd op de bouwplek.

Duurzaamheid: oneindige recycling

Het grote voordeel van lood en gipskartonplaten is dat je ze oneindig vaak kunt recyclen. Waar je ze inlevert? Gewoon bij ons, want we hebben een retourregeling voor oud lood. Zo gaat er niets verloren.

En wist je dat VarioShield volledig energieneutraal is? Dat is te danken aan de zonnepanelen op ons bedrijfspand. Daardoor belasten onze activiteiten het milieu zo min mogelijk.

Adres
Korenmaat 12C
9405 TJ Assen