Agenda

Een overzicht van aankomende of afgelopen evenementen, seminars en beurzen.

2017
Jul
11
Workshop STABU Bouwbreed voor fabrikanten

STABU organiseert op 11 juli 2017 de Workshop STABU Bouwbreed voor fabrikanten.

Locatie
Cultura, Ede
Organisator
STABU
 
 
 
 
Sep
12
Installatie vakbeurs Hardenberg

Gebouwinstallaties worden steeds complexer. Daarom is het belangrijk dat de verschillende systeemcomponenten goed op elkaar aansluiten en een betrouwbaar werkend geheel vormen. De expertise van ACO in de afwateringstechniek komt hier optimaal tot z’n recht, van het dak tot de kelder van een gebouw. Denk hierbij aan afwatering van sanitaire ruimtes, grootkeukens, productieruimtes, langs gevels of in een laadkuil. ACO adviseert over waar rekening mee te houden bij gebouwinstallaties, zoals capaciteit, belastbaarheid, duurzaamheid of waterdichtheid.

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Organisator
ACO B.V.
 
 
 
 
12
Installatie Vakbeurs Hardenberg

12 t/m 14 september 2017

Traditioneel zal Coolmark te vinden zijn op dé beurs voor installatietechniek van Noord – Oost Nederland. Al bijna 20 jaar ontmoeten installatieprofessionals elkaar op de Installatie Vakbeurs te Hardenberg. Het investeringsklimaat is goed en de focus op verduurzaming lijkt groter dan ooit.

Locatie
Evenementenhal Hardenberg - Standnr. 434
Organisator
Coolmark BV
 
 
 
 
21
Lezing Akoestiek - Herrie in de horeca

Voor wie: interieurarchitecten & beïnvloeders/beslissers horecaprojectenmarkt.

Hoe akoestische prestaties een restaurantervaring kunnen beïnvloeden. De akoestische uitdaging in een ontwerpproces voor restaurants. En het antwoord op deze uitdaging.

Locatie
Shapes Experience Center, Ravenswade 4b, 3439 LD Nieuwegein
Organisator
Shapes. Interieurs vormen.
 
 
 
 
26
Elektro 2017, 26/27/28 september

Klemko is dit jaar aanwezig op Elektro 2017. Dit is het event voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrotechniek. Of je nu monteur, projectleider, werkvoorbereider, student of directeur bent: tijdens dit event komen letterlijk alle disciplines samen.

Locatie
Symfonielaan 5, 3438 EW Nieuwegein
Organisator
Klemko Techniek B.V.
 
 
 
 
Nov
29
Seminar: The big BIM theories; Waar staat BIM over 5 jaar?

De opkomst van het modelleren met BIM neemt een vogelvlucht. Meer en meer klanten, architecten, gevelbouwers, leveranciers en bouwpartners ontdekken de vele mogelijkheden van BIM om integraal aan een project te kunnen samenwerken.

Het belang van het afstemmen van te gebruiken methodes, technieken en data-behoeftes in dit samenwerkingsproces neemt hierdoor flink toe. Maar hoe gaan we dit vormgeven?

Locatie
GEZE Benelux B.V. Steenoven 36 5626 DK Eindhoven
Organisator
GEZE Benelux BV
 
 
 
 

Archief

Wil je verder terug? Kijk dan in het archief.