Agenda

Een overzicht van aankomende of afgelopen evenementen, seminars en beurzen.

2018 
Feb Mar
26-3
R+T beurs Stuttgart - weinor is er weer bij!

Weinor neemt in 2018 aan de R+T beurs deel. Daarover zijn de vertegenwoordiger van de onderneming en de beurs in Stuttgart het eens geworden. Weinor wil daarmee zijn positie als toonaangevende leverancier van zon- en weerwering op het terras onderstrepen.

Locatie
Messepiazza 1, D-70629 Stuttgart
Organisator
Weinor B.V.
 
 
 
 
May
3
Inspirerende werkomgevingen

Zoekt u naar inspiratie voor de decoratie of renovatie van kantoren en bedrijfspanden en wilt u de laatste trends en ontwikkelingen met eigen ogen aanschouwen? Op donderdagmiddag 3 mei 2018 organiseert Blomsma Print & Sign samen met 3M de 2e editie van het succesvolle event 'Inspirerende Werkomgevingen', hét evenement voor facilitair managers, architecten, creatieve bureaus en bouwondernemingen die meer willen weten over de eindeloze mogelijkheden van folie in het interieur en exterieur. 

Locatie
Molengraaffsingel 29, 2629 JD Delft
Organisator
Blomsma Print & Sign
 
 
 
 
232425
Beurs Renovatie 2018 Den Bosch

Op 23, 24 & 25 mei 2018 vindt de 5e editie van de beurs 'Renovatie' plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Een mooie gelegenheid voor aannemers, installateurs, ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren.

Locatie
Brabanthallen Diezekade 2 5222 AK 's-Hertogenbosch
Organisator
Duofor B.V.
 
 
 
 
Aug Sep
22-16
BERA at GaLaBau - Nürnberg (Germany)

BERA is proud to announce their participation at the GaLaBau 2018, the leading landscaping exhibition of Germany and beyond. The show is held from 12-15th September in Nürnberg. You can find us in Hall 4, Booth 407.

We will reveal our latest news in GREEN and sustainable solutions for landscaping architects, designers and contractors for gardens, landscape and (green) roof systems at the show.

Come and visit us in Nurnberg - Germany!

12~15 September 2018

https://www.galabau-messe.com/en

Locatie
Nürnberg
Organisator
BERA B.V.
 
 
 
 
1213
Hansa @ Architect@Work

In Rotterdam Ahoy vond op woensdag 12 en donderdag 13 september de zesde editie van ARCHITECT@WORK plaats. Aan duizenden architecten en andere ontwerpers presenteren meer dan 280 exposanten uit de bouw hun nieuwste producten, waaronder Hansa met het Emotion Wellfit douchesysteem.

Locatie
Ahoy Rotterdam
Organisator
Hansa Nederland
 
 
 
 
20
Fire Seminar 2018 "Brandveilige gevels: feit of fictie?"

Er wordt op dit moment veel gesproken over de brandveiligheid van gevels. Hoe staat het met de brandveiligheid van gevels in Nederland? Hoe zit het met de Nederlandse regelgeving rondom brandveiligheid? Kan de regelgeving van veilig naar veiliger? Voldoen de huidige tests nog? Dit alles komt op 20 september 2018 aan bod tijdens het Fire Seminar ‘Brandveilige gevels: feit of fictie?’.

Locatie
www.fireseminar.nl
Organisator
Kingspan Insulation Nederland
 
 
 
 

Archief

Wil je verder terug? Kijk dan in het archief.