Agenda

Een overzicht van aankomende of afgelopen evenementen, seminars en beurzen.

2022
Feb
22
Webinar gemist? Bekijk m hier online:

Forbo Flooring Systems organiseerde dinsdag 22 februari een nieuw webinar waarin trendwatchers Jan Agelink en Dorothé Kessels ingaan op designtrends en ontwikkelingen binnen de gebouwde omgeving.

Locatie
online
Organisator
Forbo Flooring B.V.
 
 
 
 
May  
171819
Renovatievakbeurs Brabanthallen

RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.

Locatie
Brabanthallen
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 
17-20
VSK Beurs

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. En het is ook nog eens een feestelijke editie. VSK 2022 viert de 25e editie van deze belangrijke installatiebeurs!

Wij, het team van VSK 2022, hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst!

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 
MayJun 
3112
GEVEL 2022

Van 31 mei t/m 2 juni 2022 is de beurs GEVEL 2022. Voor architecten en bouwkundigen is dit dé beurs om inspiratie op te doen en de laatste innovaties van gevelsystemen te ontdekken. Voor de eerste keer wordt de beurs gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Er wordt ruim plaats gemaakt voor de vakbeurs gericht op ontwerp & engineering om elkaar weer te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen.

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
Sempergreen Group
 
 
 
 
MayJun 
3112
gevel 2022

Met een bezoek aan GEVEL is je gevelkennis weer even helemaal bijgespijkerd en krijg je een flinke dosis ideeën en inzichten mee. En vergeet niet jouw idee mee te nemen naar Utrecht… het kan zomaar het begin zijn van iets nieuws. Daar moet je bij zijn!

Wij, het team van GEVEL, hebben er heel veel zin in om je live te zien. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst.

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 
141516
Provada

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland en organiseert daarnaast diverse virtuele & fysieke events waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

Elk jaar is PROVADA terug te vinden in RAI Amsterdam voor een driedaagse beurs met een aantrekkelijk programma, fysieke stands en netwerkmogelijkheden.

Locatie
RAI Amsterdam
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 
Sep 
1415
Architect@work

Op woensdag 14 en donderdag 15 september 2022 opent de Rotterdamse Ahoy weer haar deuren voor de 9e editie van ARCHITECT@WORK Rotterdam.

In oktober heeft ARCHITECT@WORK Kortrijk met succes bewezen dat het weer tijd is om in te zetten op dat kostbare face-to-face contact waar iedereen in de sector zo naar verlangt.

Locatie
Rotterdam Ahoy
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 
1415
SAB op vakbeurs Architect@Work in Rotterdam

Op woensdag 14 september en donderdag 15 september is Architect@Work in Ahoy Rotterdam. SAB-profiel is aanwezig in stand 252. Kom ook langs en laat je inspireren op het gebied van onze gevelmogelijkheden, coatings en kleurtoepassingen. Na registratie heb je alle dagen gratis toegang tot Architect@Work 2022 in Rotterdam.

Locatie
Ahoy Rotterdam
Organisator
SAB-profiel bv
 
 
 
 
Oct
11
webinar Circulariteit in vloerenindustrie

Forbo Flooring organiseert op dinsdag 11 oktober 2022 (16.00 -17.00 uur) een internationaal webinar waarin experts Jane Gardner en Julie Chaminade de uitdagingen van de circulaire economie in de vloerenindustrie bespreken.

Locatie
online
Organisator
Forbo Flooring B.V.
 
 
 
 
141516
Niko op beurs eigenhuis najaarseditie 2022

Ga je een huis bouwen of verbouwen? Of ga je verhuizen of verduurzamen? Op de Beurs Eigen Huis vind je alle inspiratie en advies om goed voorbereid aan jouw project te beginnen.

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Organisator
Niko Nederland
 
 
 
 
21-31
de Zuid Nederlandse beurs

Op 28, 29 en 30 oktober 2022 zal de Zuid Nederlandse beurs plaatsvinden in MECC Maastricht. De beurs bestaat uit de volgende segmenten: Activities & Fun, Cooking & Tasting, Fashion & Beauty, Food & Drinks, Lifestyle & Travel en Shopaholics. Deze vind je over de hele beursoppervlakte op verschillende manieren terug. Zo zijn er onder andere modeshows, artiesten, activiteiten voor kinderen, proeverijen en verschillende workshops.

Locatie
MECC Maastrich
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 
Nov  
222324
Building Holland

Wereldwijd liegen de duurzaamheidsdoelstellingen er niet om. Het Klimaatakkoord van Parijs zorgt voor immense uitdagingen bij woningcorporaties, projectontwikkelaars en overheden.

Futurebuild Holland is hét innovatieplatform van en voor partijen die versnelling willen aanbrengen in het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De kracht van Futurebuild is het samenbrengen van deeloplossingen om tot een integrale oplossing te komen voor het verkleinen van de CO2 footprint van de gebouwde omgeving.

Locatie
RAI Amsterdam
Organisator
XYTO Media
 
 
 
 

Archief

Wil je verder terug? Kijk dan in het archief.