12Build

Samen bouwen aan iets groots!

De naam 12Build staat voor onze ambitie: we willen bouwen, net als jij. Maar in plaats van vastgoed, bouwen wij aan een transparante bouwbranche. Door het aanbod van bouwspecialisten overzichtelijk te maken, maar ook het onderling delen van documenten voor offertes en uitvoering. Daar helpen we je graag bij.

Teamwork makes the dream work​

We zijn een zelflerende en zelfsturende organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Om gelukkig te zijn in je werk, moet je plezier hebben in je werk en de beste versie van jezelf kunnen zijn. 12Builders hebben een frisse blik, denken anders, hebben een duidelijke mening en veranderen continu.

Hoe het allemaal begon​​

In 2007 begon 12Build als afstudeerproject en inmiddels is het een prachtig offerteplatform voor de bouw, in de cloud. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Met de cloudoplossingen van 12Build besparen onze klanten veel kostbare tijd tijdens de calculatie- en inkoopfase. Het aanvragen en ontvangen van offertes wordt volledig geoptimaliseerd, waardoor onze klanten meer tijd overhouden om te investeren in relaties, zich te verdiepen in de calculatie, bouwmethodiek en producten.

Dicht bij onze doelgroep

Goed luisteren naar onze klanten, dat is onze kracht. We maken het onze gebruikers zo makkelijk mogelijk, spreken de taal van de bouw en we weten de feedback van onze klanten om te zetten in meerwaarde voor onze digitale oplossingen.

We zijn betrokken, toegankelijk en gepassioneerd

Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met ons, dan merk je dat we betrokken, verbindend, toegankelijk en gedreven zijn. Uiteraard zijn we ambitieus, maar ook heel nuchter. We bewijzen onszelf graag, want zo kweken we het vertrouwen dat jij zoekt.

Bouwers met elkaar verbinden

De continu veranderende bouwwereld van vandaag en morgen heeft behoefte aan vertrouwen, inzet op expertise, een betere samenwerking en minder faalkosten. Wij geloven dat het transparant maken van relevante selectiecriteria, vooral kwaliteit, en heldere communicatie in de cloud de weg hier naar toe is.

Missie

12Build matcht bouwpartners op expertise en faciliteert een efficiënte manier van online samenwerken.

Bewijsvoering

Open communicatie, procesoptimalisatie en gezamenlijke innovatie zorgen ervoor dat de samenwerking tussen opdrachtgevers, hoofdaannemers en bouwspecialisten steeds relevanter, eerlijker, makkelijker én leuker wordt.

Adres
Burgemeester Roelenweg 22
8021EW Zwolle
Contact
Peter Brouwer
Telefoon