Aalbers Wico BV

aalbers|wico: metaalbedrijf, beveiligingsspecialist én onderhoudspartner

De geschiedenis van aalbers|wico begint in 1966, wanneer de firma Aalbers wordt opgericht als constructiewerkplaats in Renswoude. In 2001 verandert de bedrijfsnaam in aalbers|wico, naar aanleiding van de overname van het bouwkundig beveiligingsbedrijf Wico door Aalbers.


3 divisies, meer dan 100 medewerkers, 15.000 m² vloeroppervlakt

Inmiddels hebben we op onze productielocaties in Renswoude ruim 15.000 m² vloeroppervlakte ter beschikking, en werken er bij aalbers|wico meer dan 100 deskundige vakmensen binnen drie zelfstandig opererende divisies: metaal & techniek, defence & security en service & onderhoud.

Metaal & techniek: technische oplossingen in staal, RVS en aluminium

De divisie metaal & techniek van aalbers|wico staat bekend als een gerenommeerde allround leverancier van technische oplossingen in staal, rvs en aluminium. Van halffabricaten en metalen constructies tot complete machines. Om onze klanten op dit gebied optimaal te kunnen blijven bedienen werken wij continu aan de verbetering van onze processen, methoden en technieken.


Defence & Security: specialist in bouwkundige beveiliging

Defence & security geldt als een toonaangevende specialist in bouwkundige beveiliging. Wij richten ons met deze divisie op vier disciplines: inbraakwering, kogelwering, explosiewering en brandwering. Op deze gebieden willen we bij de internationale top horen. Daartoe besteden we veel aandacht aan R&D en productinnovatie. Wij stellen ons op als een betrouwbare en integere partner.


Service & onderhoud: voor elke deur ( en elke machine) de juiste service

Of het nu gaat om correctief, preventief of proactief onderhoud. Op het gebied van deuren is onze divisie service & onderhoud al jaren een van de meest vooraanstaande servicepartners van Nederland. Daarnaast verzorgt deze gespecialiseerde divisie tegenwoordig ook onderhoud aan andere machines en systemen die door ons zijn geproduceerd. Van onderhoudscontract tot spoedreparaties: u kunt rekenen op onze vakkundige adviseurs en monteurs.

Adres
Postbus 11
3927 ZL Renswoude
Contact
Hans Zandberg