ABS Safety GmbH

Valbeveiliging met een systeem!

Ankerpunten en valbeveiligingssystemen, dakrandbeveiliging en dakhaken. Wij zijn uw partner als het gaat om montage, onderhoud en inspectie van moderne valbeveiliging!

Als collectieve valbeveiliging, positioneringssysteem of valstopsysteem: met een valbeveiliging van ABS Safety beschermt u uzelf en uw medewerkers optimaal tegen een dodelijke val op het werk. Onze oplossingen gaan van ladderbeveiliging via moderne verankeringspunten voor meerdere personen tot aan speciaal op uw eisen en situatie afgestemde kabeltrajecten. Zo beveiligt u werkpaden op daken, in bedrijfshallen en aan productielijnen op iedere hoogte en met nagenoeg onbeperkte lengte – en dat zonder enige onderbreking.

Wij bieden betrouwbare valbeveiliging voor hellende en platte daken, oplossingen voor kraanbanen en machineparken, gevels en nog veel meer. Ons sterke punt zijn flexibele systemen voor lastige ondergronden en constructies als hout, gasbeton, kanaalplaatvloer, verlaagde plafonds, damwandprofiel platen, bitumen en andere materialen. Enkelvoudige verankeringspunten / aanlijnpunten en kabeltrajecten van ABS Safety zijn technisch uiterst geavanceerd en vervaardigd van hoogwaardig RVS materiaal.