AFire Design

Slimme Open Haarden van AFIRE – Sfeerhaarden zonder Afvoer

“Een vlam reikt omhoog”

Slimme Open haarden geven het huis een ziel, een vleugje “welzijn”. Het vuur is een uitnodiging om te dromen. Zittend voor een open haard, ontwaakt, mijmert en herinnert de geest… Het vuur geeft ons een toekomst, een bewustzijn. Het is een belangrijk feit dat vandaag de dag de kunst van het vuur verloren is gegaan in het drukke en veeleisende stadsleven…. Met de slimme open haarden van AFIRE zult u de sfeerhaard herontdekken.

In feite is het installeren van een schoorsteenkanaal de uitdagendste actie bij het uitvoeren van ingrepen van deze aard. Deze operatie kan soms onmogelijk blijken te zijn of in elk geval zeer moeilijk, storend en duur en resulteert vaak in het afblazen van de plannen om uw open haard te installeren.

AFIRE biedt u de mogelijkheid om uw designhaard te creëren op een zeer eenvoudige manier. Moderne haarden met echte vlammen die zeer snel kunnen worden geïnstalleerd, zowel in de stad als op het platteland, in een huis, in een appartement of in bedrijfspanden. Een milieuvriendelijke open haard zonder afvoerkanaal die eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken is. Een apparaat voor dagelijks gebruik, waarbij u slechts een druk op knop van de afstandsbediening hoeft te geven.


De feniks zal uit zijn as herrijzen!


Waterdamp Haard – 3D Elektrische Haard met Koude Vlammen AFIRE WATER

100% veilige 3D-haarden: heeft u wel eens water zien branden?

De eerste keer dat u een AFIRE WATER elektrische waterdamp haard met 3D effect ziet, kunt u uw ogen niet geloven. Het is ongelooflijk: de vlammen zijn koud, maar lijken toch perfect echt. U kunt de hoogte, de snelheid, en de kleur zelfs instellen. Ze bestaan uit hele dunne wolkjes waterdamp die verlicht worden door Ledverlichting. U kunt ze aanraken en er met uw vingers doorgaan. U kunt zelfs de kleur aanpassen met uw afstandsbediening of smartphone (AFIRE WATER PRESTIGE waterdamp haard inbouw) om kleurige vlammen te maken die rood zijn, of blauw, groen, etc. Het is kinderspel! Ga door en druk op de afstandsbediening. Deze ecologische en milieuvriendelijke vlammen zijn magisch en leveren geen enkele vochtigheid of condens op!


Op afstand bedienbare bio ethanol branders.


Het hart van uw haard

Laat uw fantasie de vrije loop! Het elektronische op afstand bedienbare ethanol branders assortiment maakt het ontwerp van de meeste haarden mogelijk. De natuurlijke elegantie van vlammen moet worden geconcentreerd op de cruciale kant van de inbouw: eenvoudige ergonomie, strak design en de totale controle van het vuur.

Het automatische slimme op afstand bedienbare ethanol branders BL assortiment is vuur in zijn zuiverste staat, gedomesticeerd door AFIRE. Geborstelde RVS-blokken uit de verbrandingslijn die gemakkelijk en snel kunnen worden ingebouwd. Elektronisch beveiligd vuur dat gewoon kan worden aangezet met de afstandsbediening of via de knop op de brander (Er is ook een droog contact aan de zijkant van de brander voor de toepassingen home automations).


Adres
Prikkorf 201
3192ZB Hoogvliet Rotterdam
Contact
Bob Voshol
Telefoon