AFire Design

een vlam reikt omhoog

Slimme Open haarden van Afire sfeerhaarden zonder afvoer

Slimme Open haarden geven het huis een ziel, een vleugje “welzijn”. Het vuur is een uitnodiging om te dromen. Met de slimme open haarden van AFIRE zult u de sfeerhaard herontdekken.

AFIRE biedt u de mogelijkheid om uw designhaard te creëren op een zeer eenvoudige manier. Moderne haarden met echte vlammen die zeer snel kunnen worden geïnstalleerd, zowel in de stad als op het platteland, in een huis, in een appartement of in bedrijfspanden. Een milieuvriendelijke open haard zonder afvoerkanaal die eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken is. Een apparaat voor dagelijks gebruik, waarbij u slechts een druk op knop van de afstandsbediening hoeft te geven.


AFIRE WATER elektrische waterdamp haard met 3D effect

De eerste keer dat u een AFIRE WATER elektrische waterdamp haard met 3D effect ziet, kunt u uw ogen niet geloven. Het is ongelooflijk: de vlammen zijn koud, maar lijken toch perfect echt. U kunt de hoogte, de snelheid, en de kleur zelfs instellen. Ze bestaan uit hele dunne wolkjes waterdamp die verlicht worden door Ledverlichting. U kunt ze aanraken en er met uw vingers doorgaan. U kunt zelfs de kleur aanpassen met uw afstandsbediening of smartphone (AFIRE WATER PRESTIGE waterdamp haard inbouw) om kleurige vlammen te maken die rood zijn, of blauw, groen, etc. Het is kinderspel! Ga door en druk op de afstandsbediening. Deze ecologische en milieuvriendelijke vlammen zijn magisch en leveren geen enkele vochtigheid of condens op!


Laat uw fantasie de vrije loop! Het elektronische op afstand bedienbare ethanol branders assortiment maakt het ontwerp van de meeste haarden mogelijk. De natuurlijke elegantie van vlammen moet worden geconcentreerd op de cruciale kant van de inbouw: eenvoudige ergonomie, strak design en de totale controle van het vuur.


Het automatische slimme op afstand bedienbare ethanol branders BL assortiment is vuur in zijn zuiverste staat, gedomesticeerd door AFIRE. Geborstelde RVS-blokken uit de verbrandingslijn die gemakkelijk en snel kunnen worden ingebouwd. Elektronisch beveiligd vuur dat gewoon kan worden aangezet met de afstandsbediening of via de knop op de branders Er is ook een droog contact aan de zijkant van de brander voor de toepassingen home automations).

Adres
Prikkorf 201
3192ZB Hoogvliet Rotterdam
Contact
Bob Voshol
Telefoon