AGS Products B.V.

Producent Dakafvoeren, Dakdoorvoeren en Dakgoten

AGS Products BV is producent/leverancier van dakdoorvoeren, dakgoten en hemelwaterafvoeren gemaakt van lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, RVS, PE, PP en PVC.

Compleet assortiment van plaatwerk tot maatwerk. Specialist in Lood en Zink op maat. Door eigen lasserij en zetterij kunnen wij maken wat u kunt tekenen Levering binnen 3 tot 5 dagen door heel Nederland en Vlaanderen Van enkele stuks tot volle pallets, u bent altijd welkom.

Innovatie op het dak

Door te luisteren naar onze klanten en de markt komen wij steeds weer tot nieuwe ideeen en producten. Zo hebben wij de afgelopen jaren een aantal nieuwe producten in de nederlandse markt geintroduceerd die niet meer weg te denken zijn. Om er een aantal te noemen:

De bladvanger-tegeldrager (patent)De patentuitloop. Combinatie van een kiezelbak en een stadsuitloop met pvc bajonet aansluiting op de HWA waardoor het solderen van de plakplaat op het werk tot het verleden behoort.De combi-uitloop. Combinatie van de patentuitloop met een spuwer/noodoverloopDe lood-montageklem. Voor snelle en zekere bevestiging van spouwlood en lood loketten aan het binnenblad.Een partner waarop én waarmee u kunt rekenen.

De service van AGS Products BV gaat verder dan het leveren van producten. Een afhaalcentrum, snelle levertijden wanneer nodig, meedenken met de klant en ondersteuning bij calculatie behoort standaard tot onze dienstverlening. Zo worden wij ook geregeld gevraagd om werk in te meten of mee te denken over complexe maatwerkvraagstukken waarin lood, zink, koper, aluminium, aluminium-PVC, RVS of PVC wordt toegepast.

neem gerust contact op om te praten over een samenwerking. Innoveren doe je niet alleen.


Adres
Daltonstraat 54
3316 GD Dordrecht