Alpgate Deutschland

Beweegbare gevels in plaats van gewone deuren!

ALPGATE beweert op een constant niveau deuren van de hoogste kwaliteit te produceren en kijkt terug op meer dan dertig jaar ervaring in de industriële deurenbouw.

Een hoge mate van flexibiliteit en het vermogen om in te spelen op ongewone speciale verzoeken hebben van de onderneming en haar medewerkers een betrouwbare partner gemaakt.

ALPGATE is onder andere gespecialiseerd in branddeuren en voert dit graag uit buiten de gebruikelijke architectonische conventies. Zo heeft ALPGATE een beweegbare gouden gevel geleverd aan de brandweerkazerne in Campo Tures. De vier toegangspoorten naar de voertuigenhal zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en een gevel van geanodiseerd strekmetaal.

ALPGATE levert niet alleen poorten, maar ook complexe beweegbare gevels met doorlopende beglazing tot een hoogte van vijf meter. ALPGATE werkt met slanke en filigrane profielen, op aanvraag met thermische onderbreking en uitstekende U-waarden. ALPGATE leverde vier vouwdeuren van 4 x 4,2 m aan de brandweer van Friolzheim, volledig beglaasd met geïntegreerde barrièrevrije loopdeur.

De grootste kracht is zeker het feit dat er praktisch geen vaste normen voor ALPGATE zijn. Elke deur die de productiefaciliteit in Zuid-Tirol verlaat, is op maat gemaakt en dus uniek: het hoge niveau van de technische knowhow en de flexibele mogelijkheden maken bijna onmogelijke oplossingen mogelijk voor de klanten van de deurenfabrikant.

Voor het terraXcube onderzoekscentrum in Bolzano ontwikkelde ALPGATE vacuümdeuren en -poorten geschikt voor druk tot 0,7 bar en extreme temperatuurbereiken van -20°C tot +50°C. Maar ook deuren voor de segmenten geluid, ATEX en gecertificeerde inbraakbeveiliging (WK4) zijn in het brede portfolio te vinden

Adres
Eberhard-Finckh-Strasse 10D
89075 Ulm
Germany