AlterWood

Exclusieve buitenvloeren & gevelbekleding

VOOR IEDERE BUITENRUIMTE EEN PERFECT PASSENDE OPLOSSING. KUNSTSTOF PLANKEN DIE ER UITZIEN EN VOELEN ALS ECHT HOUT, MAAR NIET DE NADELEN HIERVAN KENNEN EN DUS WÉL JARENLANG MEEGAAN. ALS VLOER, GEVEL OF WELKE ANDERE TOEPASSING DAN OOK, MET MILLBOARD VAN ALTERWOOD MAAKT U HET WAAR!

Sinds 2016 brengt AlterWood het unieke merk Millboard op de markt. We bedienen als distributeur inmiddels vele particuliere en zakelijke klanten met de mooiste en meest natuurgetrouwe kunststof terras- en gevelplanken. Wij durven te beweren dat ons product Millboard de meest natuurgetrouwe kunststof plank ter wereld is, u zult geen vergelijkbare natuurgetrouwheid vinden! Naar invulling van de eigen behoefte tot het gebruik van een materiaal dat er uitziet als hout, maar wél onderhoudsvriendelijk is, is het bedrijf AlterWood ontstaan. AlterWood weet uit eigen ervaring en dus als geen ander hoe met de unieke kenmerken van Millboard uw droomvloer gecreëerd kan worden. Als alternatief voor echt hout, bamboe of conventioneel composiet zult u met deze onderhoudsvrije terrasplanken nog jarenlang plezier beleven in uw tuin of op uw balkon of (dak)terras.

Waarom men maar niet uitgepraat raakt over AlterWood en Millboard? De planken zijn niet alleen de meest natuurgetrouwe verkrijgbaar, maar hebben ook nog eens een bijzondere toplaag. Het geheim zit hem in de veerkrachtige Lastane ™ toplaag die Millboard uniek maakt. Door de niet-poreuze toplaag kunnen algen zich niet afzetten en heeft het ook nog eens de beste antislip eigenschappen. Het is daarnaast kleur- en weerbestendig en het wordt geproduceerd en afgewerkt met inachtneming van de hoogste normen.

En dit is nog niet alles…

Omdat een ultieme afwerking voor ons heel belangrijk is en we niet van half werk houden, hebben we ook een mooie collectie aan afwerkingsproducten voor u samengesteld. Stuk voor stuk producten die perfect passen bij de verschillende planken uit onze collectie. U kunt hiermee rekenen op een perfecte afwerking en uitstraling!

WAAROM KIEZEN VOOR ALTERWOOD?
KWALITEIT

Millboard planken hebben de beste kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van dat u maar liefst 25 jaar garantie van ons krijgt!

KENNIS

Als Nederland's enige exclusieve distributeur is onze focus en kennis van Millboard ongeëvenaard. Van advies en begeleiding tot realisatie en aftersales, wij staan u bij.

SERVICE

100% tevredenheid, dat is ons streven! Advies op maat, denken in oplossingen en begeleiding, ook na uw aankoop.

Adres
Vrouw Rijssensloot 32
2614MA Delft