ALUPROF Aliminium Systems

Schepping in aluminium

Aluprof is onderdeel van de Kapitaalgroep Grupa Kęty SA

Het bedrijf is een van de leidende producenten van aluminiumsystemen in Europa. Het bedrijf beschikt over filialen in Nederland, België, Tsjechië, Duitsland, Roemenië, Groot-Brittannië, Denemarken, VS, maar ook in Oekraïne en Hongarije. Dankzij zijn meer dan 60-jarige ervaring heeft Aluprof SA meer dan 1300 vaste klanten.

Duurzame ontwikkelingen

Zoals iedere onderneming streeft Aluprof ernaar om de doelstellingen van duurzame economische groei te bereiken. Dit is echter niet het enige doel dat het bedrijf nastreeft. Aluprof volgt bewust het pad van duurzame ontwikkeling door zich bezig te houden met sociale thema's en milieukwesties.

Binnen elk van deze gebieden vinden we een afspiegeling van onze activiteiten én een positieve invloed op de ontwikkeling ervan. Zo creëren we de cultuur van een maatschappelijk verantwoorde organisatie.

Onderzoekscentrum

Aluprof hecht altijd enorm veel waarde aan de doorlopende ontwikkeling en instandhouding van de hoogste kwaliteit van zijn producten en diensten. Innovatieve technologieën en het moderne machinepark garanderen solide en duurzame producten en daarmee tevreden klanten. Dat is tevens de verdienste van het creatieve werk van de constructieafdeling. Deze afdeling ontwikkelt revolutionaire constructies voor nieuwe producten, houdt rekening met opmerkingen en aanwijzingen van de gebruikers, voert onderzoekswerkzaamheden uit en houdt toezicht op de uitvoeringskwaliteit in elke productiefase. Daarnaast ontwerpen ze ook individuele oplossingen voor concrete investeringen.

Adres
Platinawerf 20g
6641TL Beuningen gld
Contact
john Goosens
Telefoon