Anton Groep

Building your ambitions

De Anton Groep bestaat uit verschillende werkmaatschappijen die allemaal bouwen aan de toekomst van Europa. Wij bieden innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Wij staan voor vakmanschap, waarin duurzaamheid, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat. De nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen weerspiegelt de kracht van de Anton Groep.

Anton Constructiewerken

Anton Constructiewerken is gespecialiseerd in engineering, productie, conservering en montage van stalen producten. Met behulp van een modern machinepark worden producten variërend van trappen en bordessen tot machinedelen in de werkplaats in Obdam gefabriceerd.

Anton Bouw & Betontechniek

In opdracht van gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren verzorgen wij de levering, aanleg, aanpassing en renovatie van alle voorkomende (beton)constructies. Wij zijn de specialist op het gebied van betonconstructies op locatie maar maken deze ook prefab uit de fabriek.

Anton Rail & Infra

Anton Rail & Infra B.V. pakt projecten aan van engineering tot en met uitvoering. Denk hierbij aan het ontwerp, aanleg, reconstructie, onderhoud en revisie van bouwkundig-, civiel-, en installatietechnische projecten.

Harder Constructie- & Adviesbureau

Harder Constructie- & Adviesbureau is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau met hoog opgeleide technische vakmensen en werkt in het topsegment van (gebouw)constructies.

Anton Industrial Services

De experts van Anton Industrial Services hebben jarenlange ervaring in het engineren, installeren en onderhouden van industriële installaties op industriële complexen.

Anton Air Support

De specialisten van Anton Air Support inspecteren, renoveren en onderhouden Passenger Boarding Bridges op luchthavens.

Anton Staalbouw

Inmeten, ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies voor nieuw- en verbouw, voor bedrijfsgebouwen, industriehallen, sporthallen en in de woningbouw. Dat is waar Anton Staalbouw sterk in is. Renoveren, uitbreiden, wijzigen maar ook het aanpassen van bestaande staalconstructies behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Kok Infra

Kok Infra realiseert projecten binnen de bouwsegmenten grond, weg- en waterbouw, sloop, renovatie en herinrichting. Wij zijn gespecialiseerd in projecten als het bouwrijp maken van gebieden en de aanleg, herinrichting en reconstructie van wegen.

Anton Integrale Staalprojecten

Anton Integrale Staalprojecten werkt als (hoofd)aannemer aan grote projecten met staal in de hoofdrol. We verzorgen het totale projectmanagement van de ruwbouw, inclusief ontwerp, engineering, uitvoering en oplevering.

De Leeuw Protection Systems

De Leeuw Protection Systems is leverancier van MULTIFILM binnenzonwering en Front Security beveiligingshekken, rolhekken en rolluiken. Het zijn innovatieve producten die stuk voor stuk zekerheid, veiligheid en gemak bieden.

Hoogendijk Bouw

Het nieuwbouwen, aanbouwen en renoveren van een bedrijfshal, kantoorpand, schuur of woning neemt Hoogendijk Bouw van A tot Z voor haar rekening. Ieder project is uniek en door onze flexibele werkwijze en onze vaste ploeg goed opgeleide specialisten, kunnen wij alle wensen en eisen realiseren.

Adres
Vaart 8
1713GR Obdam
Contact
Dorien de Beurs
Telefoon