ArcelorMittal Construction Nederland B.V.

ArcelorMittal, zichtbare dynamiek met vooruitlopende technologie

ArcelorMittal Construction Nederland presenteert architectonische en technische oplossingen voor gevels, daken, vloeren en plafonds, vervaardigd uit metaal, Wij zijn onderdeel van 's werelds grootste staalproducent ArcelorMittal. 

Specials - van ArcelorMittal

Uitgebreid gamma

Bij ArcelorMittal Construction kunt u kiezen uit het omvangrijkste productportfolio in de metalen dak- en wandbeplating.Naast de vele standaard oplossingen bieden wij tevens uitkomst voor al uw specifieke wensen en vraagstukken. Onze afdeling ‘Specials’. produceert hiervoor diverse puntprofielen, plankprofielen, blockprofielen, cassettes en geperforeerde systemen.Daarnaast blijven wij ons door ontwikkelen en zorgen ervoor dat wij een interessante partner zijn en blijven.

Diverse materialen

Door verschillende soorten metalen in te zetten geven wij elk project de gewenste uitstraling. Denk hierbij aan RVS, weervast staal (CorTen staal en Indaten®), aluminium en voorgelakt staal. Ieder met zijn specifieke uitstraling en eigenschappen.

Uiteenlopende kleuren en coatings

ArcelorMittal beschikt zelf over de grootste diversiteit aan coatings, kleuren en effecten. Een polyester-, polyurethaan- of PVDF-coating, een metallic of matte uitstraling, parelmoer of regenboogeffect, de keuze is enorm. Onze Colorissime kleurenkaart geeft u het volledige overzicht. Wij zijn tevens in staat coatings en kleuren op basis van uw wensen te ontwikkelen. Van een Ral kleur tot het opnieuw produceren van een reeds bestaande metallic coating (en kleur).

Unieke vormgeving

Wij denken samen met u na over een systeem dat qua vormgeving aansluit bij uw ontwerp en specifieke wensen. Wij bieden een groot standaard assortiment aan en daarnaast bestaat de mogelijkheid om handmatig geproduceerde systemen te kiezen wat zorgt voor een unieke vormgeving.

Kortom verschillende metaalsoorten, een specifieke coating, diverse kleuren met bijpassende, unieke vormgeving: creëer samen met onze afdeling ‘Specials‘ de mooiste gevels!