Arcolux BV

Arcolux B.V., gevestigd in Heerhugowaard, is gespecialiseerd in het produceren en monteren van lichtdoorlatende dakconstructies. Met het door onszelf ontwikkelde profielconcept creëren wij samen met de klanten oplossingen voor daglichttoetreding, in elke gewenste vorm. Daarbij zijn de aluminium profielen in elke RAL keur leverbaar. Ook een geanodiseerde uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

Arcolux organisatie

Arcolux is een internationaal opererend zelfstandig familiebedrijf met een dochteronderneming in Frankrijk. Binnen Arcolux werken wij met een gedreven, ervaren team en heerst er een informele en dynamische sfeer. Veel van onze projecten worden gerealiseerd in samenwerking met onze partner, zowel in binnenland als buitenland. Hierbij hebben wij regelmatig overleg met zowel architecten, aannemers, bouwbedrijven en installateurs. Wij geloven hierbij in de kracht van doeltreffend overleg en constructieve langdurige samenwerkingen.

De ervaren specialist

Met meer dan 35 jaar ervaring en onze gespecialiseerde machines kunnen wij zeer grote, vrijdragende constructies fabriceren, uiteraard onderbouwd met een op maat gemaakte sterkteberekening. Naast bouwkundige berekeningen bieden wij nog meer ondersteuning in de ontwerpfase en komen we met slimme ideeën voor kostenbesparingen of verbeteringen in de constructies. Ook assisteren wij met logistieke oplossingen en helpen wij bij de installatie op locatie.

Gebogen daglichtconstructies worden voorzien van diverse soorten kunststofbeglazing, met elk specifieke eigenschappen op het gebied van isolatie, geluidsisolatie, slagvastheid enz. In de rechte daglichtconstructies kunnen zowel kunststof als glas worden ingezet. Uiteraard behoort isolatieglas tot de mogelijkheden.

Ook beschikt Arcolux over de juiste certificering (o.a. VCA/ CE en product gerelateerde certificaten), hanteert korte en betrouwbare levertijden en biedt een zeer hoog algemeen serviceniveau.Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met uw dakconstructie-uitdagingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.