ARCON houtconstructies B.V.

Over Arcon houtconstructies bv

Eigen Ontwikkeling :

We focussen onze activiteiten op aannemers, architecten en vak professionele opdrachtgevers. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren samen met sterke partners nationale en internationale projecten waarin houtconstructies een toepassing vinden.

Door eigen productontwikkelingen is Arcon houtconstructies in staat concurrerende en innovatieve houtconstructies in opzet en detaillering te realiseren. Wij volgen de internationale ontwikkelingen binnen de constructieve houtbouw en zijn hierdoor in staat de beste producten en verbindingstechnieken in onze projecten in te brengen.

Onze houtconstructies kunnen worden geleverd met alle benodigde toebehoren als stalen voet-, en koppelvoorzieningen, stabiliteitsverbanden en verbindingsmiddelen. Hierdoor is een juiste aansluiting van de houtonderdelen gewaarborgd.

Alle houtconstructies worden verlijmd met thermo hardende kunstharslijmen in de beste exterieur kwaliteit en vervaardigd uit duurzaam geproduceerd naaldhout onder PEFC of FSC keurmerk. De productie van gelamineerde houtconstructies vindt plaats in geconditioneerde ruimten volgens Europese lijmhout voorschriften.

Adres
Collseweg 23
5674TR Nuenen
Contact
Hans van der Grinten
Website