Ardex

Eerste keus als het gaat om betrouwbaarheid en kwaliteit

ARDEX maakt al bijna 70 jaar innovatieve, uiterst betrouwbare bouwchemische producten voor verwerkers. We zijn onomstreden de leverancier van de beste kwaliteit en het merk met de meeste kennis in huis voor de verwerkingswereld en de vakgroothandel. Bij ons zijn innovatiekracht en ondernemersflexibiliteit enerzijds en traditioneel vasthouden aan compromisloze kwaliteit anderzijds niet onverenigbaar maar dagelijkse realiteit.

Toonaangevende wereldspeler

Door een sterke organische groei en een strategie van gerichte internationale aankopen is de ARDEX groep vandaag de dag met 53 dochterondernemingen en 3.000 medewerkers in meer dan 100 landen op bijna alle continenten actief, op de kernmarkt Europa vrijwel op het gehele gebied. De ARDEX-groep behaalt met zijn ruim tien grote merken wereldwijd een totale omzet van 770 miljoen euro. Met deze cijfers mogen we ons ondertussen gerust tot de wereldmarktleiders in de sector van kwalitatief hoogwaardige speciale bouwchemische materialen rekenen.

Economische systeemoplossingen voor vakspecialisten

We zijn al jarenlang partner van de ambachtelijke vakspecialisten en kennen de eisen van de praktijk dan ook uit de eerste hand. De constante dialoog met onze klanten uit de ambachtelijke wereld vormt dan ook – gevoegd bij onze uitgebreide ervaring met materialen en verwerkingsprocessen – onze belangrijkste inspiratiebron. Ze zijn het fundament waarop we onze productsystemen voor professionals consequent ontwikkelen. Onze systemen stemmen we optimaal op elkaar af. Ze zijn eenvoudig en snel te verwerken en daardoor zeer voordelig in gebruik en uitgesproken rendabel.

Adres
Friedrich-Ebert-Straße 45
58453 Witten
Germany
Contact
Eric pattenier