Arpa Nederland BV

Arpa brengt kleur in het leven

Sinds 1954 ontwerpt en produceert Arpa panelen met hoogwaardige HPL-technologie voor de meest uiteenlopende eindtoepassingen: van architectuur tot interieurinrichting, van gezondheidszorg tot marinescheepsbouw, van transport tot horeca, van detailhandel tot keukens. Een uitgebreid assortiment producten, zeer divers in zowel structuur als esthetiek.

Het doel van de mensen bij Arpa is het onderzoeken van, experimenteren met en voorstellen van nieuwe oplossingen die een toegevoegde waarde creëren voor bedrijven, ontwerpers, "postformers", architecten, meubelfabrikanten, en iedereen die HPL gepassioneerd gebruikt om nieuwe ontwerpverhalen te creëren.

Innovatie

Omdat er geen design is zonder innovatie in een constante balans tussen esthetiek en prestatie, tussen emotie en techniek, tussen eenvoud en creativiteit, kijken innovatie en ontwerp naar de toekomst - een toekomst om samen op te bouwen, waarbij we delen, samenwerken en samen ontwerpen met klanten en partners.

Passie

Omdat passie een essentieel element is in het creatieve proces. Arpa streeft met toewijding het onderzoek na naar een tastbare en concrete kwaliteit, in alle soorten toepassingen van HPL. Klanten en partners weten waar Arpa uit bestaat: een team van professionals, maar ook van mensen, en dit is de best mogelijke garantie.

Betrouwbaarheid

Omdat betrouwbaarheid een morele verplichting is van Arpa. Meer dan 60 jaar geschiedenis zijn het bewijs dat: “we weten wat we doen en we weten hoe we het goed moeten doen. "De topkwaliteit van Arpa is een feit. In het ontwerp van de laminaten, in de oplossingen voor de klanten, in de keuze van de technologieën, in de selectie van de grondstoffen, in de productieprocessen, in het peoplemanagement, in de interne organisatie, in de relaties met de partners.

Teamwork

Omdat innovatie een sociaal proces is dat niet slechts moet worden gevolgd. Resultaten worden alleen behaald door samen te werken, door zich voortdurend in te zetten om synergie op alle niveaus te bevorderen en te faciliteren, in een logica van netwerken en co-designing. Arpa is geen organisatie, maar een "organisme" dat leeft dankzij de kwaliteit en de waarde van mensen waarin Arpa wil blijven investeren.