BALQOON Nederland B.V.

Geeft vrijheid en flexibiliteit


Wat is Balqoon®?

BALQOON® biedt u gegarandeerd de beste oplossing voor u balkon of galerij ontwerp. Het gepatenteerde ontwerp, biedt u de mogelijkheid om het balkon achteraf aan het gebouw te monteren.

Hierdoor kan eenvoudig en steigerloos worden gebouwd. Dit biedt architecten de mogelijkheid om op iedere plaats in de gevel een lichtgewicht balkon te positioneren.

Goten, drempels en opstanden behoren tot het verleden. Hierdoor is BALQOON® uitermate gebruiksvriendelijk.

Architect

BALQQON® biedt architecten en ontwerpers optimale vormvrijheid bij het ontwerpen van een gebouw. BALQQON® biedt de architect de mogelijkheid om een balkon op elke gewenste positie in het gebouw te ontwerpen.

Doordat BALQQON® bestaat uit een betonnen buitendeel en een afdektegel (Cover) is het mogelijk om te variëren met verschillende kleuren en materialen tussen onderzijde van het balkon en het loopvlak

Ontwikkelaar & Aannemer

Bij het achteraf monteren van BALQOON® zijn geen stempels nodig. Door het holle en lichtgewicht BALQOON® systeem is de montage snel en eenvoudig uit te voeren.

Uiteraard is het ook mogelijk om BALQOON® direct mee te storten in het bouwproces. Het BALQOON® element wordt dan voorzien van een Schöck Isokorf koudebrugonderbreking. Het gepatenteerde BALQOON® is ook toepasbaar in vrije oplegging (handjes, hoekstaal) en in renovatieprojecten.

Adres
Afrikastraat 11
6014CG Ittervoort
Contact
Rob Mertens