Becker Nederland

Over Becker Nederland.

Becker Nederland heeft een naam op te houden. Dat is niet zo moeilijk, want Becker levert scheidingswanden in een kwaliteit die in alle opzichten aan de hoogste eisen voldoet. Ruim honderd jaar geleden begon Becker in Duitsland met de vervaardiging van beweegbare wanden om grote ruimten desgewenst in kleinere te verdelen. In de daarop volgende eeuw heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een internationaal befaamd producent van vouw- en paneelwanden. Een ontwikkeling waarbij toepassing van steeds weer nieuwe materialen en systemen een innoverende rol spelen. Kenwoorden zijn – naast onovertroffen kwaliteit – vormgeving, meervoudig rendement en maatwerk.

Ruim 100 jaar ervaring

Aan praktisch alle wensen op het gebied van maten en constructies kan worden voldaan. Montage etc. gebeurt in eigen beheer en ook service staat bij Becker al een eeuw hoog in het vaandel.

Nogal wat redenen om samen met Becker Nederland uw ruimte wensen te bekijken.

De in 1895 gestichte Becker-fabrieken in Neumunster (ruim 50 medewerker, omzet ruim 10 miljoen euro) produceert met computergestuurde machines vouw – en paneelwanden van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de spreekwoordelijke Duitse grondigheid en precisie is de schriftelijk verstrekte garantie een zekerheid waarop echter zelden een beroep hoeft te worden gedaan. Een ander pluspunt is het stipt nakomen van de afgesproken levertijd.

Becker Nederland is uw aanspeelpunt in de Benelux voor flexibele ruimte-indeling. Onze tekenafdeling zorgt in nauw overleg met u voor de uitwerking van uw wensen. De eigen montagedienst staat vervolgens garant voor het tot in de kleinste details uitvoeren van uw opdracht. En ook hier geld weer: stipt nakomen van de met u overeengekomen planning.

  • Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij het oplossen van problemen van bouwkundige of geluid technische aard.
  • Omdat wij er zeker van zijn dat onze producten probleemloos functioneren, garanderen wij u een eventuele storing binnen 24 uur te verhelpen. Bovendien zorgen wij binnen die termijn voor een adequate- tijdelijke – oplossing.

Met Becker Nederland heeft u een ervaren, betrouwbare partner die uw ruimte wensen flexibel vervult.