Belned b.v.

Your partner in quality!

Belned b.v. is opgericht in 1978 en levert beglazingsartikelen aan glashandels, glaszetters, schilders en aannemers in heel Nederland. Doordat we een compleet assortiment beglazingsartikelen kunnen bieden, heeft u als vakman één leverancier voor zijn totale benodigdheden. Dit betekent ook één vaste vertegenwoordiger, één vaste aanspreekpartner op de verkoop binnendienst, één overzichtelijke factuur en eigen vrachtwagens met een vaste chauffeur op vaste bezorgtijden.

We zijn gevestigd in Raamsdonksveer, waar in de loop van de jaren twee locaties zijn ontstaan met modern uitgeruste bedrijfshallen, magazijnen en moderne kantoren. Een spuitgietmachine voor de productie van kunststofbeglazingsblokjes, een opbind-/ labelmachine, een droogstraat, zaagmachine en boortafel voor glaslatten en een volautomatische glassnijtafel voor de productie van voorzetramen maken onder meer deel uit van ons machinepark.

Belned produceert verschillende artikelen in eigen beheer: glaslatten, ventilatieroosters, aluminium voorzetramen en kunststof beglazingsblokjes. Daarnaast leveren we kitten en kitpistolen, rondschuim, alle soorten beglazingsband, dé bekende merken spijkermachines, ruitensnijders en een aantal schoonmaakartikelen voor werkplaats en magazijn.

KOMO®

De tweede stap was het behalen van het KOMO® productcertificaat, dat in 2004 door het SKH (Stichting Keuringsbureau Hout) werd uitgereikt.

Een KOMO® certificaat op houten glaslatten is een bevestiging voor de kwaliteit die we al jaren leveren. Het verschil is dat nu alle processen schriftelijk worden vastgelegd.

FSC® (CU812530 – FSC®-C020613)

Sinds eind 2009 levert Belned op aanvraag ook FSC®-gecertificeerde glaslatten. Onze Accoya glaslatten en MDF koplatten en plinten zijn standaard FSC® gecertificeerd.

Belned nu ook PEFC-gecertificeerd.

Belned B.V. is nu naast FSC®- (en KOMO-) ook PEFC-gecertificeerd (Certificaatnummer: SKH-PEFC-COC-5319)

Gegarandeerd duurzaam met het PEFC-keurmerk
Ruim 1.000.000 boseigenaren die zijn aangesloten bij PEFC beheren wereldwijd ruim 310 miljoen hectare gecertificeerd bos volgens de eisen en criteria van PEFC.

Adres
Postbus 410
4940 AK Raamsdonksveer