Blommaert Aluminium Constructions

Uw partner in aluminium constructies

Blommaert NV is al sinds 1978 specialist inzake het gebruik van aluminium. In het bijzonder leggen wij ons toe tot schuifdaken en aluminium constructies voor de industrie. Bovendien zijn we marktleider in de productie van scheepsluiken voor de binnenvaart. Blommaert is wereldwijd actief met in totaal 75 werknemers in de vestigingen in Wijnegem en Rotterdam.

Droog en efficiënt opslaan van zand, zout, kunstmest, recyclagemateriaal en biomassa?Nood aan een veilige, maar toegankelijke opslag van machines of materialen?Geen tijd verliezen met laden en lossen van goederen die droog opgeslagen moeten worden?Meerwaarde halen uit goederen door ze droog op te slaan?

Onze schuifdaken zijn de oplossing voor het droog opslaan van uw goederen. De daken kunnen volledig geopend worden, tot wel 100%. Opslagplaatsen zijn op die manier zeer toegankelijk voor vrachtwagens die de loods komen aanvullen. Ze kunnen hun lading immers onmiddellijk lossen zonder dat de goederen nog verplaatst moeten worden. Dit levert niet alleen tijdwinst op, de beschikbare ruimte kan ook ten volle benut worden.

Blommaert maakt al zijn mobiele schuifdaken op maat en kan dus inspelen op elke vraag. Isolatie, brandwerende coating, integratie van polycarbonaat lichtluiken? Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen om u een custom-made oplossing aan te bieden. Tevens zijn de aluminium schuifdaken duurzaam en 100% recycleerbaar. Ook voor laden en lossen met kranen zijn de mobiele daken de ideale oplossing.

De daken kunnen zowel op een bestaande als nieuwe constructie gemonteerd worden. Het dak kan geplaatst worden op stapelbare betonblokken, keerwanden of andere constructies.

Voordelen mobiel schuifdak

  • Optimale combinatie bescherming en toegankelijkheid.
  • Sterke constructie, maar toch uiterst makkelijk en licht hanteerbaar.
  • Maximale benutting, tot 100% opening van het dak.
  • Grote overspanningen tot 15 meter mogelijk.
  • Alles onder 1 dak. Verkoop, ontwerp, productie, plaatsing én service.

Adres
Stokerijstraat 35
2110 Wijnegem
België