Blomsma Print & Sign

Blomsma Print & Sign

Blomsma Print & Sign is al meer dan 35 jaar toonaangevend specialist op het gebied van signing. Denk hierbij aan gevelrenovatie met folie, raamfolie, lichtreclame, interieurdecoratie, akoestische panelen en buitensigning. In veel gevallen is zelfklevend vinyl de basis voor deze signing, waarmee we op een groot aantal verschillende ondergronden een uiting kunnen monteren. Ons motto luidt: “Dienstverlenend met oog voor detail en realiteit”. Wij werken voor bedrijven, instellingen en overheden. Van multinationals tot ZZP’ers met bedrijf aan huis. Wij zijn de ideale partner voor iedere architect en bouwbedrijf door onze 35 jaar ervaring in het bedenken, produceren en monteren van signing van hoge kwaliteit.

Ruimte creëren en beheren

Als architect, bouwbedrijf, gebouwbeheerder of facilitair manager hebt u te maken met de uitdaging om een bepaalde ruimte of een gebouw zo praktisch mogelijk in te delen en daarnaast rekening te houden met sfeer en de omgeving. Zowel voor het interieur als het exterieur zijn er daarbij veel praktische zaken die om de hoek komen kijken om het geheel zo efficiënt maar ook stijlvol mogelijk aan te kleden. Wat te denken van materiaalgebruik, het gebruik van kleuren en beelden maar ook duurzaamheid en kwaliteitsgaranties van toegepaste elementen. In onze gratis white paper over het gebruik van folie voor renovatie en decoratie van interieurs en exterieurs leest u hier alles over.

Duurzaam in kwaliteit

Of het nu gaat om de uitstraling van de gevel op een bedrijfspand of het creëren van sfeer in een werkomgeving, bij Blomsma Print & Sign hebben wij specialisten die de uitdagingen in uw vakgebied begrijpen en u kunnen adviseren. U kunt van ons verwachten dat wij meedenken in de juiste toepassing van materialen, hoogwaardige kwaliteit afleveren en garant staan voor de duurzaamheid van onze geleverde producten. Samen met u werken wij naar het gewenste einddoel, waarbij u verzekerd bent van de meest praktische oplossing voor uw vraagstuk.

Oplossingen

Een greep uit de oplossingen die wij bieden voor architecten, bouwbedrijven en facilitair managers:

  • Geveldecoratie
  • Gevelrenovatie
  • Werkplek decoratie
  • Interieurrenovatie
  • Bewegwijzering
  • Verlichte signing
  • Wagenparkbestickering

3M Select Platinum Graphic Provider

De Blomsma Groep behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. Vanaf 2014 heeft 3M wereldwijd de aanduiding van haar partners in het segment van signbedrijven gelijkgetrokken en het 3M Select Graphic Provider-programma geïntroduceerd. Voorheen werd aan de topbedrijven in deze branche die aan de strikte toetredingsvoorwaarden voldeden het keurmerk 3M Scotchprint Graphics Authorized Manufacturer (SPAGM) toegekend. De eisen waaraan moet worden voldaan zijn nog strenger dan voorheen en worden intensiever gecontroleerd vanuit 3M. Ook zijn de bijbehorende montagetrainingen voor de verschillende producten naar een hoger plan getrokken. Om deze status naar de klant en onze producten te vertalen is Blomsma Groep in het bezit van alle mogelijke en benodigde certificaten en zal zich als eerste inschrijven op toekomstig te ontwikkelen trainingsmodules.