Boon Edam Nederland B.V.

Boon Edam - Entreeoplossingen op Maat

Koninklijke Boon Edam is wereldwijd marktleider in toegangsoplossingen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en met bijna 150 jaar ervaring hebben we een ongeƫvenaarde expertise in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Wij zijn de entry experts.

Wereldwijd Aanwezig

Met onze productiefaciliteiten in China, Nederland en de Verenigde Staten kunnen we zo dicht mogelijk bij onze markten produceren en houden we transportroutes zo kort mogelijk. Een wereldwijd netwerk van 20 dochterbedrijven in Europa, Aziƫ en Amerika en exclusieve distributeurs in ruim 55 andere landen combineren de wereldwijde expertise van Boon Edam met gespecialiseerde kennis van onze lokale markten.

Innovatie

Bij Boon Edam zijn wij altijd op zoek naar de perfecte oplossing. Omdat innovatie een continu proces is, werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services en processen. Ons succes is het resultaat van vooruitziende medewerkers die middels innovatie en technologie klanten zo effectief mogelijk bedienen. Denken in oplossingen en mogelijkheden, dat is onze toegevoegde waarde.

Klantgericht

Onze positie van marktleider hebben we door de jaren heen opgebouwd door goed te luisteren naar en nauw samen te werken met onze klanten en leveranciers en door oplossingen aan te dragen die werken. Naast de producten die wij leveren, geven we deskundig advies over zaken als toegangscontrole, veiligheid en energiebesparing. Wij laten niets aan het toeval over!