Bouwgezond

Wij bevorderen graag het gebruik van gezonde bouw- en isolatiematerialen

Je kunt bij ons terecht voor de inkoop van gezonde (ver)bouw en isolatie materialen. Maar wellicht nog belangrijker: een gezond en eerlijk advies.

Onze Missie

BouwGezond importeert en verkoopt gezonde bouwmaterialen en innovatieve producten voor de bouw, denk hierbij aan bijzondere isolatie producten zoals Aerogel isolatiestuc en Perlit, saneer stucmortel, schimmel verwijderaar, KLB Bouwblokken en gezonde afwerkprodukten voor je binnen wanden en plafonds.

'Vanuit mens en milieuvriendelijk ondernemen ben ik me meer en meer gaan verdiepen in gezonde en duurzame bouwproducten. Samen met Erna ben ik 3 jaar geleden begonnen met een grondige verbouwing van een oud boerenbedrijf. Hier hebben we zoveel mogelijk natuurlijke materialen verwerkt en zien dat dit erg plezierig werkt. En dat het ook erg goed voelt in zowel de letterlijke als de figuurlijke zin:

  • je ademt makkelijker
  • de luchtvochtigheid is meestal optimaal
  • de temperatuur blijft vrij constant
  • het ziet er mooi uit
  • en veel meer, maar dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren...

Inmiddels zijn we veel verder gegaan: We hebben een volledig ecologische B&B gebouwd waar we je graag willen laten ervaren hoe het is om in een laag energie woning te verblijven en hoe de luchtkwaliteit en het comfort is. Wellicht is het je opgevallen dat er andere namen voor de producten op de site staan, dit komt omdat we het vertrouwen in onze Duitse leverancier hebben opgegeven, vanwege ernstig geknoei met een project (van hun) en slechte communicatie. Inmiddels kopen we de producten in bij een nieuwe fabriek, die wel zelf produceert en de informatie goed voor elkaar heeft, voor jou als klant betekent dit alleen maar dat de prijzen wat gunstiger zijn en het sortiment wat groter.'

Adres
Zanddijk 14
7025 DG Halle