Burghouwt

Maak kennis met Burghouwt

Sinds 1976 levert familiebedrijf Burghouwt als landelijke onafhankelijke groothandel hang- en sluitwerk aan de bouw en industrie.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Burghouwt. Wij hebben negen vestigingen door het land, waar grote en kleinere teams de klanten voorzien van producten en advies van hoogwaardige kwaliteit.

Burghouwt maakt verstandig bouwen mogelijk. Verstandig bouwen kan zijn het gebruik van het juiste materiaal en het geven van een goed advies maar vaak zit het in de combinatie van beide. Met verstand kiezen we voor de lange termijn; een sterk of duurzaam bouwwerk en een lange relatie. Burghouwt biedt diverse mogelijkheden waaronder ook het design van stijlvol zwart veiligheidsbeslag en binnendeurbeslag in verschillende uitvoeringen. Bekijk online ons assortiment!

Diverse producten zijn in dezelfde lijn te combineren. Denk bijvoorbeeld aan deurkrukken, raamkrukken meubelgrepen, scharnieren en sloten. Verder kunnen buitendeuren voorzien worden van SKG inbraakwerend beslag, voorzien van anti-kerntrek beveiliging en in dezelfde lijn als het binnendeurbeslag.

Laat u inspireren in de showrooms van onze vestigingen en plan een afspraak voor een gedegen advies.