De Rooy

Ambachtelijke deuren en trappen.

Onze passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling.

Designproducten van staal

Wij ontwerpen en produceren al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnen deuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.

Innovatie en ontwikkeling

Innovatie en het ontwikkelen van originele modellen houden ons scherp. Nieuwe ontwikkelingen qua techniek en productieproces maken steeds meer mogelijk. Een voorbeeld daarvan is onze productiemethode, waarop we een octrooi hebben gekregen. Dat we daar trots op zijn spreekt voor zich, wat belangrijker is: uw deur is daardoor sterker en extra stijlvol.

Eigen showroom

Komt u gerust eens langs voor een kop koffie in onze showroom in Veenendaal. Daar kunt u alle modellen bekijken en zien dat ervaring en kwaliteit het verschil maken.