CADkoop Nederland BV

OVER ONS

ONZE MISSIE

Voor iedereen de beste CAD- en engineering werkplek beschikbaar maken voor een scherpe prijs. Dit doen we met professionele CAD software van onder andere Bricsys, Trimble en Autodesk. CADkoop staat al meer dan 16 jaar in de markt en we geven je het beste advies. Met de beste hardware creëer je een professionele Werkplek.

We zorgen voor een snelle levering en professionele support.

GESCHIEDENIS VAN CADKOOP

CADkoop is in 2003 opgericht en dat betekent dat we voor een webshop best wel oud zijn. Vanaf het begin hebben we gefocust op een zo breed mogelijk aanbod met geregeld leuke acties. Sinds 2018 hebben we ook een vestiging in België om ook de Belgische markt optimaal te bedienen.

CADkoop is Official Bricsys Reseller, Authorized Gold Reseller voor SketchUp Pro, Preferred Oartner voor 3D Connexion en HP reseller. Onze kennis en ons aanbod blijven we voortdurend uitbreiden.

ONZE MENSEN

We houden van hard werken, maar net zo belangrijk is een goede sfeer en af en toe een geintje. Een mix van jonge mensen en ervaren rotten in het vak zorgen voor een leuke balans met veel energie en veel ervaring. Daarnaast geven we jonge mensen de gelegenheid om hun kennis te vergroten via stageplaatsen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij CADkoop en de CADwereld? Volg ons dan via LinkedInFacebookTwitter of Youtube.