CARLISLE Construction Materials

Be part of our solution

CCM Europe is een onderneming dat van aanpakken weet. Als producent van breed inzetbare EPDM producten zetten wij in op sterk kwalitatief hoogwaardige producten, een platte organisatiestructuur en pragmatisch denken. Met onze vijf merken RESITRIX®, HERTALAN®, ALUTRIX®, ECOLAN® en HARDCAST® bieden wij u als gebouweigenaar, architect, dealer of dakdekker het juiste product voor zo ongeveer elk project.

Al meer dan 50 jaar steken wij al onze ervaring en passie voor EPDM in de ontwikkeling en productie van duurzame éénlaagse afdichtingssystemen. Of het nu gaat om groendak of gevel, tuinvijver of productiehal, renovatie of nieuwbouw, de toepassingsmogelijkheden voor onze EPDM producten zijn zo ongeveer onbegrensd. Met onze vijf merken RESITRIX®, HERTALAN®, ALUTRIX®, ECOLAN® en HARDCAST® bieden wij u een uitgekiend systeem aan oplossingen voor alle uitdagingen, die zich bij de afdichting van het platte dak, gevel of gebouw voordoen.

Wij hechten er veel waarde aan om onze klanten alles uit één hand te kunnen leveren. Daarom biedt CCM Europe naast een breed assortiment van EPDM producten, tevens een uitgebreid productgamma met toebehoren zoals, lijmen, hechtprimers, sealants, HWA`s en gereedschappen. Bovendien ondersteunen wij u met persoonlijk technisch advies bij nieuwbouw en renovaties, het opstellen van bestekken en bij windbelasting- en afwateringsberekeningen.

Wij willen wij het u namelijk elke dag een beetje gemakkelijker maken!