Cembrit Nederland BV

Building Better Days

Cembrit is één van de grootste Europese producenten van multifunctionele bouwproducten op basis van vezelcement. Cembrit bestaat uit het moederbedrijf Cembrit Holding A/S en heeft dochterondernemingen in twintig Europese landen. In totaal worden meer dan 1.500 mensen tewerkgesteld, die nauw samenwerken op het gebied van R&D, kennisuitwisseling en training, op internationale basis.

Als gevolg hiervan is Cembrit gepositioneerd om een ​sterke, positieve invloed uit te oefenen op de bouwprojecten van de toekomst, in nauwe samenwerking met haar klanten in zeer professionele, productieve werkrelaties.

Cembrit heeft een sterk, toekomstgericht assortiment van hoogwaardige bouwproducten die allemaal worden vervaardigd in moderne Europese fabrieken. De verkoop is in handen van ervaren lokale professionals met een achtergrond uit de bouwsector, georganiseerd in een uitgebreid netwerk van dochterondernemingen en distributeurs verspreid over Europa.

Cembrit produceert en verkoopt een breed scala aan bouwproducten. Deze bestaan voornamelijk uit vezelcement en worden gebruikt voor gevel, dak, binnenafwerking en constructie.

Naast bouwmaterialen biedt Cembrit ook complete installatiesystemen en technische oplossingen.

De producten worden gebruikt in alle sectoren van de bouwsector: voor residentiële, industriële, agrarische, commerciële en openbare gebouwen - zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

De producten zijn ontwikkeld en ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant en voldoen aan de behoeften van de markt op het gebied van functie, prestaties, esthetiek en prijs-kwaliteitverhouding.

Het traditionele uiterlijk van vezelcementproducten maakt ze ideaal, niet alleen voor de agrarische, huishoudelijke en residentiële markt, maar ook voor alle soorten commerciële en industriële ontwikkelingen binnen gevel, dak, binnenafwerking en constructie.

Bezoek www.cembrit.nl voor meer informatie.

Adres
Vonderweg 7
7468 DC Enter