Cladding Point

Explore, discover, innovate

Uw totaalleverancier voor sandwichpanelen

Cladding Point is al meer dan 10 jaar een toonaangevende, onafhankelijke partner voor de Benelux die sinds 2006 de bouwsector voorziet van brandwerende, duurzame en Premium façade sandwichpanelen t.b.v. gevels en daken. Onze ambitie is een betrouwbare, flexibele en initiatiefrijke leverancier voor de lange termijn te zijn. Het Cladding Point Team beschikt over een grote technische expertise en jarenlange ervaring in de branche. Wij vertegenwoordigen exclusief binnen de Benelux een aantal vooraanstaande Europese leveranciers en producten uit Oostenrijk, Polen, Italië en Spanje.

Cladding Point gaat verder dan de standaard met haar sandwich­panelen, presterend volgens de hoogste constructieve eisen en brandveiligheidseisen. Wij geloven in duurzaamheid en de filosofie Cradle to Cradle. “Het gaat ons niet alleen om duurzaamheidslabelling, maar om aantoonbare prestaties”. Deze sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren en te leveren volgens de hoogste normering en certificering van BREEAM tot en met de classificatie “Outstanding”. Cladding Point biedt u het breedste assortiment in onze branche:

Een brede technische ondersteuning in de gehele bouwkolom “van zand tot pand”

Certificeringen op het allerhoogste niveau

Brucha sandwichpanelen

Sandwichpanelen in hardschuim, brandwerend FX hardschuim en FX Minerale wol.

Premium sandwichpanelen

Façade: Flat, Flat+, Iconic Skin, 18/76, Individual, Reflect, Select, Design+ carrier, cortenstaal, koper, zink, aluminium, en RVS.

Mijn Business Line sandwichpanelen

Sandwichpanelen in hardschuim, brandwerend FX hardschuim en FX Minerale wol.

Ons accent ligt op het leveren en adviseren van kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde sandwichpanelen voor de utiliteitsmarkt, kantoren, bedrijfsgebouwen, logistieke centra, agrarische industrie en de koel- & vriessector voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.