Coram Hospitality & Projects

Wij zijn Coram

Coram Hospitality & Projects is gefocust op de internationale professionele markt binnen de sanitair markt. Denk hierbij aan het opleveren van badkamers voor hotels, cruiseschepen, vakantieparken en andere zakelijke projecten. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen, zijn wij altijd op zoek naar slimme oplossingen, bijzondere toepassingen en creatieve ideeën. Wij werken daarvoor nauw samen met onze opdrachtgevers, veelal architecten en projectontwikkelaars. We luisteren naar hun specifieke wensen en eisen, vertalen deze naar maatwerk en realiseren vervolgens badkamers die alle verwachtingen waarmaken.

De Coram activiteiten, die zich richten op producten voor de badkamer en toilet zijn georganiseerd in vijf business units, die in elke regio de producten van de verschillende merken aanbieden, kortom ‘one face to the customer’. De Business units worden gefaciliteerd door vier functionele units, waarin kennis voor de groep wordt gebundeld en zoveel mogelijk synergie wordt gecreëerd.

De vijf business units richten zich op de verkoop en marketing van onze merken Sealskin, Geesa, Tiger, Esbada, Impey en Coram Showers. Dit zijn:

  • Coram DIY, gericht op DHZ en E-commerce klanten in Europa.
  • Coram Hospitality & Projects, gericht op de wereldwijde hotel- en cruisemarkt en projecten;
  • Coram Benelux, gericht op de retail, installateurs en de groothandel in de Benelux;
  • Coram Nordic, gericht op de retail en installateurs in Noorwegen en Zweden;
  • Coram UK, gericht op de retail, installateurs en de groothandel in de UK en Ierland.

We streven we ernaar een nog relevantere partner te zijn voor onze directie business partners en hun klanten om uiteindelijk samen onze ambitieuze groeiambities te verwezenlijken.