Lightway Nederland

LIGHTWAY® daglichtsystemen

Dat daglicht onmisbaar is om gezond te blijven weet iedereen. Dat daglicht een positief effect heeft op het ziekteverzuim, concentratie en prestatie-verhogend werkt misschien ook nog wel. Maar dat het binnen halen van daglicht door middel van daglichtsystemen van Lightway volledig duurzaam is en een veel betere isolatiewaarde heeft dan dakkoepels of lichtstraten is nog relatief onbekend.

Daylight Company BV is importeur en leverancier van Lightway daglichtsystemen in Nederland en België. Lightway produceert daglichtbuizen met kristallen koepels en unieke koudebrugonderbreking. De ‘Blue Performance’ Daarmee brengen deze daglichtsystemen fris, gezond en kleurecht daglicht op plekken waar normale ramen dit niet kunnen of onder daken waar diffuus daglicht gewenst wordt zonder hinderlijke zon inval. Tevens draagt Lightway bij aan duurzaam bouwen, passief bouwen en energiebesparende daglichtoplossingen.

Lightway® Bleu Performance isolatie element 

De Blue Performance is een isolatie-element met dubbel- of drievoudig glas gevuld met argon-gas, geïntegreerd in een polystyreen (XPS) isolatieplaat. Lightway heeft daarmee de enige daglichtbuis in de markt die de isolatie van de daglichtbuis integreert in de isolatielaag, zodat de koudebrug wordt opgeheven. Met de gepatenteerde Blue Performance maakt Lightway daglichtsystemen welke geschikt zijn voor de hoogste isolatie-eisen voor de duurzame en energiezuinige bouw. Bovendien is de Blue Performance een uniek antwoord op het probleem van condensatie in de daglichtbuis, waarbij de daglichtopbrengst optimaal blijft. Met de dubbelglas Blue Performance wordt een u-waarde 0,6 W/m2K gerealiseerd. Met de tripel glas Blue Performance zelfs 0.4 W/m2K.

Voor elke ruimte een passend daglichtsysteem.

In de woningbouw wordt Lightway toegepast in onder andere toiletten, badkamers, woonkamers, keukens en veranda’s. In de utiliteitsbouw zijn wij bekend met sportkantines, scholen, kantoren, distributiecentra, assemblagehallen en stallen. 

Nieuwsgierig geworden of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?  neem dan contact met ons op 

Adres
Dr. Welfferweg 21B
3615AK Westerbroek
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten