DecoLegno

Wij zijn DecoLegno

Wij zijn exclusief distributeur van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Met de Cleaf collectie bieden wij voorschrijvers en verwerkers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van het echte materiaal. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur. Wij helpen u graag bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. 

 Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in Decor Spaanplaat, HPL en bijpassend ABS Kantenband. Zie, voel en beleef! 

CLEAF CONCEPTSTORE WORMERVEER

Zien én voelen zorgt voor een optimale beleving van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf. Daarom kunt u via de webshop snel en gratis A4 en/of A6 stalen aanvragen. 

Wilt u de structuur én het decor van de varianten op groter formaat ervaren? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de Cleaf ConceptStore in Wormerveer. Daar presenteren wij stalen op A4 en A3 formaat en grote panelen (2400x500mm) zodat u de beste indruk krijgt van de structuur, het decor en de kleur. Ook in Delft, Duiven, Tegelen, Veldhoven en Zwolle presenteren wij onze collectie. Wilt u een bezoek brengen aan een van deze vestigingen, neem dan contact op met de betreffende accountmanager om een afspraak te maken.

 Onze (interieur)adviseurs helpen u graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen.

ITALIAANS DESIGN VAN CLEAF

Cleaf is een Italiaans familiebedrijf opgericht in 1975 door Luciano, Agostino en Fausto Caspani. Als producent van innovatieve oppervlakken en oplossingen voor de meubel en interieur industrie is het bedrijf gevestigd in het hart van de Italiaanse designindustrie Brianza.

In diverse fabrieken worden, met hoogwaardige productieprocessen, gemelamineerde panelen, laminaat en randen geproduceerd. Wereldwijd wordt de collectie van Cleaf toegepast door architecten en bedrijven die inspirerende ruimtes voor wonen en werken ontwikkelen. DecoLegno is exclusief leverancier van de collectie van Cleaf.

Cleaf, Transformazioni Elementari Video : https://www.youtube.com/watch?v=uFgUYJ5NZTE

Adres
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten