DecoLegno

Wij zijn DecoLegno

Wij zijn DecoLegno, jouw partner in maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, -ontwerpers, -bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen.

DecoLegno is exclusief leverancier van de merken Cleaf, Durasein® en HPL Specials.

Cleaf

De FSC gecertificeerde collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, biedt een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Innovatieve technologieën maken het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van materialen als hout, leer, beton, marmer of geweven textiel. Maar ook fluweelzachte, gladde varianten in eigentijdse unikleuren.

Durasein®

Ontdek de veelzijdige collectie solid surface van Durasein®. Creativiteit is de drijvende kracht achter dit duurzame materiaal, dat bestaat uit natuurlijke mineralen en pigmenten die gebonden zijn met een hoogwaardige acrylhars. Originele ontwerpen, organische vormen, een naadloze verwerking, alles is mogelijk. Naast de hoge designwaarde van de collectie, is solid surface makkelijk te reinigen, veilig en krasbestendig.

HPL specials

De HPL Specials collectie is een unieke collectie HPL plaatmateriaal. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo of de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen. Met deze collectie creëer en ontwikkel je spraakmakende interieurs en maatwerk meubelen.

Showroom

Voor een optimale beleving van onze collecties, kun je een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Daar presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230x50cm. Onze grote showroom bevindt zich in Westzaan. Daarnaast hebben we twee locaties in Duiven en Veldhoven. Plan hier jouw showroombezoek.

Gratis stalenservice

Voor het bemonsteren van ieder project kun je op de betreffende collectiepagina van onze website gratis A4 stalen aanvragen . Daar kun je ook afbeeldingen van de hele plaat downloaden om te verwerken in het tekenprogramma.

Adres
Rak 139
1551 NA Westzaan