DICTATOR Productie B.V.

Door closing solutions

DICTATOR, sinds 1932 dé fabrikant en leverancier van innovatieve oplossingen voor alles wat te maken heeft met het geruisloos openen en sluiten van deuren en poorten.

In 1932 hebben een Duitse en een Nederlandse ontwerper een nieuw type deursluiter uitgevonden. Omdat dit type de deur ‘dicteert’ voorzichtig en veilig te sluiten, kreeg het de naam DICTATOR.


Wereldwijd

Sinds 1988 is DICTATOR aangesloten bij de internationale DICTATOR groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en er zijn verschillende productievestigingen in Europa waar gewerkt wordt aan onze eigen producten. Ieder met zijn eigen specialisme. De producten van DICTATOR worden over de hele wereld geleverd.

DICTATOR is dé leverancier voor:

- Lifttechniek

- Deursluittechniek

- Aandrijftechniek

- Gasveren

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijke kwaliteitskenmerken. Onze producten worden dan ook doorlopend onderworpen aan vele uithoudings- en duurzaamheidstesten. En over ‘duurzaam’ gesproken: ons nieuwe pand in Emmeloord is duurzaam en milieubewust ingericht. Want naast de 650 zonnepanelen op het dak, worden alle ruimtes verwarmd door warmtepompen. Een zeer duurzame manier om energie op te wekken!

Innovatie

Naast de duurzaamheidstesten worden alle producten continu aangepast naar de vraag vanuit de markt. Wij verbeteren en automatiseren de processen zodat er altijd kosten effectief kan blijven worden geproduceerd. Door onze machines te automatiseren zorgen wij ervoor dat alle processen sneller verlopen en de beste kwaliteit van de producten hiermee kan worden gegarandeerd.

Het hoogste niveau

Door de kennis die is opgebouwd, gecombineerd met de persoonlijke betrokkenheid en het enthousiasme voor de nieuwste ontwikkelingen zijn wij in staat om het hoogste niveau te behalen als het gaat om productie, flexibiliteit en kwaliteit.

Wij zijn DICTATOR, de drijvende kracht achter deursluittechniek.

Adres
Florijn 13
8305 BR Emmeloord