DICTATOR Productie B.V.

Over Dictator

DICTATOR is al meer dan 85 jaar lang de specialist op het gebied van het aanbieden van innovatieve oplossingen voor alles wat te maken heeft met het geruisloos openen, vastzetten, sluiten en opvangen van uw deuren of poorten, zowel mechanisch als ook elektrisch aangedreven.


Producten

Het volledige productieprogramma van DICTATOR Productie in één oogopslag:

  • DICTATOR deuropvangers (VS 2000, V 1600, R 1400, H 1300, Z 1000, Z 1100, Junior)
  • DICTATOR Standard liftdeuropvangers (Standard, Germany, Espãnola, Schindler, F, Fortis, Boetticher, Haushahn, Medasa, Ceita, ... - in totaal meer dan 30 modellen)
  • Deursluitveren
  • Draaideurscharnieren HAWGOOD
  • Deurvastzetter ZE
  • Veerbuffer voor schuifdeuren
  • Mechanische Timer
  • HLS-Catch temperatuurgrendel voor branddeuren
  • En nog veel meer andere speciale oplossingen


Onze sterke punten

Vanaf begin af aan is bij DICTATOR Productie de productie onlosmakelijk verbonden met de verkoop. Dit is de reden dat onze producten van uitstekende kwaliteit en in verschillende soorten beschikbaar zijn - de producten worden constant aangepast aan de vraag ernaar op de markt. Wij verbeteren en automatiseren voortdurend onze productietechnologie zodat we zo kosteneffectief mogelijk kunnen produceren.

De uitdaging is om machines en productieprocessen te ontwikkelen die flexibel genoeg zijn om vele verschillende producten te produceren. Maar ons doel is om alle processen die sneller en van betere kwaliteit geproduceerd kunnen worden door machines te automatiseren.

In de jaren 80 namen we onze eerste robot in gebruik, genaamd Robby. Ondertussen heeft Robby Twee het van hem overgenomen en doet zijn werk net zo ijverig als probleemloos. De "intelligente" automatisering (inclusief de CAD/CAM-besturing van onze CNC-machines) creëert meer flexibiliteit dan voorheen, met hoge kwaliteit en korte levertijden als gevolg.

Kwaliteit

DICTATOR Productie is dankzij de kennis die gedurende tientallen jaren is opgebouwd, gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid en het onbeperkte enthousiasme voor nieuwe dingen, erin geslaagd om een balans te vinden tussen de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en kosteneffectieve productie. De kwaliteit van onze producten is hierom dan ook ongeëvenaard.

Omdat stabiliteit en duurzaamheid belangrijke kwaliteitskenmerken zijn van alle DICTATOR-producten, worden al onze producten onderworpen aan vele uithoudings- en duurzaamheidstesten onder het motto "één test is geen test".

Adres
Florijn 13
8305 BR Emmeloord