Dipanox B.V.

RVS BOUWBESLAG STANDAARD OF SPECIAAL

DIPANOX is een jong bedrijf en concentreert zich op de verkoop van Roest Vast Stalen producten voor trappen, vides en balustrades alsmede SKG*** bouwbeslag.

Met een groot assortiment, eigen productie in Nederland en China en enkele uitstekende fabrieken als toeleverancier kan DIPANOX haar klanten een snelle levering van kwaliteitsproducten bieden. Tevens heeft de markt DIPANOX ontdekt voor het maken van speciaal RVS beslag en wordt inmiddels SKG*** bouwbeslag voor derden (onder eigen merk) vervaardigd.

Natuurlijk zijn voor het railingsysteem ook de bijbehorende artikelen zoals leuningen (rond en vierkant), glas en bevestigingsmaterialen beschikbaar.

DIPANOX levert ook volgens klantspecificatie (OEM). Voor RVS gietwerk volgens de "verloren was methode” kan de klant goed bij DIPANOX terecht. Ons moederbedrijf (SunStar Taiwan) heeft een productie faciliteit in China met een capaciteit van 100 ton per maand. De benodigde gietmodellen behoeven beslist niet overdreven duur te zijn. Dat bewijzen wij u graag en daar kunt U uw voordeel mee doen.

DIPANOX verkoopt de merken Tzunali en Twinalo in Nederland, Duitsland en België. Voor andere Europese landen zijn en worden door DIPANOX dealers aangesteld.

Adres
Fluorietweg 41
1812 RR Alkmaar
Contact
Wiebe Agter
Telefoon