Elton

Met 70 jaar ervaring in binnen- en buitenland is Elton dé partner voor de toeleveranciers van de bouw en doe-het-zelfmarkt voor de levering van een breed assortiment Ellen profielen voor rondom raam en deur. In Roden werken 70 gemotiveerde medewerkers in een modern geoutilleerde fabriek. Hier worden ruim 1500 verschillende artikelen voor deur en raam geproduceerd en uitgeleverd aan 23 landen, voornamelijk binnen Europa.

De kernwaarden van Elton zijn, maatschappelijke verantwoordelijkheid, kwaliteit, innovatief, partner en ambitieus.

We stellen onze klanten centraal bij de ontwikkeling van producten en diensten, en streven daarbij voortdurend naar verbetering. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid houden we bij alle activiteiten rekening met mens en milieu. Hierbij willen we verder gaan dan de wet ons verplicht.

Vanuit het partnerschap met onze relaties, innoveren we en breiden onze sterke positie binnen Europa uit. We zijn in 23 landen actief. Met op dit moment eigen vestigingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland hebben we de ambitie om dit verder uit te breiden.

In Roden werken 70 medewerkers in een modern uitgeruste fabriek. Hier worden ruim 1500 verschillende artikelen geproduceerd voor de Europese ramen en deuren.

Adres
Tweede Energieweg 5
9301LL Roden
Contact
Lion Houkes
Telefoon
Website