ESC Dronten B.V.

Ontdek de mogelijkheden met keramische gevels van ESC

Wilt u een prachtige gevel die voldoet u aan alle eisen van de hoogstaande hedendaagse architectuur? Met Tonality kiest u voor design, duurzaamheid & kwaliteit. Door de onbeperkte mogelijkheden zijn de creatieve mogelijkheden grenzeloos.

Tonality® is een innovatief gevelsysteem op basis van hoogwaardige keramische tegels. Zo bieden wij een fraai lijnenspel, een uitgebreid kleurenpalet en een perfecte afwerking, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Opvallend op technisch vlak is bovendien het ingenieuze, tijdbesparende montagesysteem.

De voordelen voor architectenOnbeperkte mogelijkheden in keramische gevelsPuur vakmanschapKleurvastToonaangevende vormgeving en creativiteit

ESC Dronten stelt mensen in staat om unieke gebouwen te creëren die in harmonie zijn met hun omgeving en het milieu.

Zoveel architectonische vrijheid

Ontwerp wat u maar wilt, wij zorgen voor de rest. Uw ideeën hoeven niet langer afhankelijk te zijn van wat technisch vereist is. En niet in de laatste plaats als ze gerealiseerd worden met TONALITY-geveltegels. Combineer hoogwaardige geveltegels in verschillende formaten, talloze kleuren en met veel verschillende oppervlaktetexturen met klassieke of moderne structurele bouwontwerpen - TONALITY biedt u de vrijheid van onbeperkte ontwerpen. We maken hier geen grote golven. Afgezien van misschien de 'The Wave' in Denemarken.

Een gevel met verschillende aspecten

Oppervlakkig gezien meer dan alleen een gevel. Naast het brede scala aan kleuren en ontwerpen, zijn wij een expert in het ontwerpen van oppervlakteafwerkingen. En dankzij het sinterafvuurproces van KERALIS® krijgen TONALITY gevelpanelen een ongekend egaal, glad en dicht oppervlak.

Wanneer ideeën verder gaan...

Nieuwe ideeën zijn ook zichtbaar te maken in de nieuwe kleuren en oppervlakken. Met zijn voor gevelpanelen wil TONALITY duurzame ideeën een tastbare realiteit maken voor nieuwe en onafhankelijke gebouwen. Om deze buitengewone gebouwen te kunnen realiseren , zijn aangepaste gevelstenen nodig .


Adres
Noorderbaan 80
8256 PR Biddinghuizen