Espero B.V.

Creating space for all

Espero, marktleider in de Benelux, creëert wereldwijd de meest flexibele en esthetische ruimteoplossingen in aansprekende projecten door middel van haar mobiele wandsystemen. Het ruimte assortiment bestaat uit paneelwanden, vouwwanden, verplaatsbare wanden, harmonicawanden, akoestische wandsystemen, geluidsisolerende glaswanden, schuifwanden, semi-automatische systeemwanden en elektrisch bedienbare verticale wanden van Skyfold.

De wandsystemen Sonico, Flexio, Lumio, Visio en Visio 100 (Elite) van Espero zijn voorzien van het Cradle-to-cradle certificaat. Daarnaast produceert en levert Espero mobiele wandsystemen ten behoeve van BREEAM- en LEED projecten.

’s Middags een conferentie, ’s avonds een theatervoorstelling. Begin van de dag een overleg met z’n vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling. Dit alles in dezelfde ruimte. Door de mobiele wanden van Espero wordt veel meer mogelijk. Er ontstaat een plek met meer dan één functie en meer dan één sfeer. Met onze producten varieer je eindeloos in functie, geluidsisolatie en uitstraling. Een ruimte, meerdere bestemmingen. Dat is Espero.

Van kantoor tot kerk, van sporthal tot hotel, van theater tot universiteit; we hebben slimme oplossingen gemaakt voor de meest uiteenlopende zalen en gebouwen. Dat alles dankzij een goede samenwerking tussen ons ervaren team en onze opdrachtgevers. Door te luisteren, te inspireren en het daarna gewoon te doen. Alleen de beste oplossing is daarbij goed genoeg. Voor onze opdrachtgevers, voor onze mensen en voor de wereld om ons heen. Wij gaan voor maximale kwaliteit en het zo min mogelijk belasten van het milieu. Onze producten zijn daarom Cradle to Cradle gecertificeerd, als eerste en enige in de markt. 

In alles gaan we een stap verder. Zowel in wat we bedenken en maken als in hoe we samenwerken en problemen oplossen. Dat doen we al 80 jaar. Samen met meer dan 100 nuchtere en ambitieuze collega’s.

Meedenken. Verder denken. Mogelijk maken.