EUROLACKE

EUROLACKE poedercoatings.

Zoekt u specialistische kennis op het gebied van poedercoatings, de toepassingsmogelijkheden, applicatietechnieken en kleurtrends? Of wilt u uw medewerkers laten trainen voor meer elementaire kennis? Waar uw wens ook ligt, EUROLACKE ondersteunt u tijdens het gehele proces.

EUROLACKE vertegenwoordigt de ALESTA® poedercoatings van Axalta Coating Systems binnen Nederland. Met activiteiten in vrijwel alle marktsegmenten en gespecialiseerde kennis op het gebied van klimatologische omstandigheden, corrosiewering, reiniging en onderhoud is EUROLACKE in staat u op elk gebied te adviseren.

Vanuit onze centraal gelegen locatie in Tiel zijn wij altijd dicht bij u in de buurt. Heeft u een technische vraag of behoefte aan een gedegen kleuradvies? Ons vakkundig en servicegerichte team staat voor u klaar. Ongekend vlotte service, korte lijnen en direct contact. Daar staan wij voor.

Persoonlijk kennismaken? U bent van harte welkom in ons vernieuwde Colour Experience Center in Tiel. Een speciale ruimte waar u de oneindige mogelijkheden van poedercoatings kunt ervaren. Stel uw kleurenpallet samen zoals u het wilt.

Adres
De Riemsdijk 4
4004 LC Tiel
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten