Fassawall B.V.

Fassawall, colour up your building.

Design en functionaliteit

Fassawall BV is een dynamisch, innovatief bedrijf, dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige gevelfolies. Het continu veranderende architectonische landschap vormt onze voornaamste inspiratiebron. We zien hierin vaak een spanningsveld tussen esthetische en functionele toepassingen van producten en materialen. Wij nemen dit spanningsveld weg door gevelfolies te ontwikkelen, die zowel qua functionaliteit als design toegevoegde waarde hebben. Zo is Fassawall gevelfolie in nagenoeg alle RAL-kleuren leverbaar, waardoor in combinatie met gedeeltelijk open en semitransparante gevelbekleding bijzonder fraaie, kleurrijke gevels worden ontworpen en gerealiseerd.  

Betrokken adviseur en partner

Fassawall BV ziet zichzelf nadrukkelijk als adviseur en (sparrings)partner. We streven altijd naar het beste en meest duurzame resultaat. Onze ervaring en expertise zetten we dan ook graag in om reeds in de ontwerpfase van projecten samen met architecten en uitvoerende partijen op te trekken. Onze werkwijze laat zich het best omschrijven als flexibel, laagdrempelig en betrokken.  

Nieuwe kleurrijke dimensies

Fassawall BV volgt de nieuwste internationale ontwikkelingen en trends op de voet. Ontwikkelingen die razendsnel gaan en waarin we niet zozeer trendvolgend, maar nadrukkelijk trendsettend willen zijn. Voor architecten en uitvoerders openen onze folies dan ook de deur naar tal van nieuwe ontwerpmogelijkheden en uitdagingen. Fassawall voegt hiermee zowel letterlijk als figuurlijk een nieuwe, kleurrijke dimensie toe aan het architectonische landschap.