Fermacell BV

Over Fermacell BV (James Hardie Group)

Fermacell BV is actief op de internationale bouwstoffenmarkt met systeemoplossingen voor de droge afbouw. Het bedrijf produceert en levert gipsvezelplaten, vloerelementen en cementgebonden platen. De producten van fermacell® zijn sterk geluidsisolerend, stootvast, vochtbestendig en brandvertragend. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen en zijn de producten 100% recyclebaar. Voor meer informatie: www.fermacell.nl.

Voor specifiek meer informatie wat betreft fermacell Brandwerende systemen, download hier het nieuwe bouwkundige Brandboek: https://www.fermacell.nl/brandboek.

fermacell® is onderdeel van de James Hardie Europe Group en verkoopt ook gevel vezelcement producten 

Voor meer informatie: www.jameshardie.nl.

Op 3 april 2018 is Fermacell® toegetreden tot de James Hardie Group!

JamesHardie® is wereldleider in de productie van vezelcementbeplating en backerboard. Fermacell® is de marktleider in gipsvezelplaten en biedt ook een breed scala aan brandwerende oplossingen.

Samen willen we verder groeien binnen Europa en onze hoogwaardige oplossingen voor houtbouwtoepassingen, droge binnenafbouwconstructies en brandwerende systemen verder optimaliseren, zodat we onze klanten ook helpen succesvol te groeien.

Website: www.jameshardie.nl

Twitter: @JamesHardieNL

Facebook: James Hardie Nederland

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/james-hardie-benelux

Google+: https://plus.google.com/u/0/+FermacellBV

YouTube: https://www.youtube.com/user/FermacellBV

Instagram: https://www.instagram.com/jameshardieeurope/

©2018 Fermacell BV. Alle rechten voorbehouden. TM en ® zijn handelsmerken van James Hardie Technology Limited en Fermacell BV.